Bani de la Sport pentru proiectele de tineret

De Adriana Barbu
Bani de la Sport pentru proiectele de tineret
30.000 de lei pune la bătaie DJST Arad pentru concursul local de proiecte intitulat „Stimularea implicării tinerilor la viaţa societăţii”.

Ai un ONG, o asociaţie, o fundaţie şi ai o idee care merită toţi banii? Atunci te informăm că Ministerul Tineretului şi Sportului organizează, prin DJST ARAD, concursul local de proiecte de tineret 2016, în perioada 18 mai – 15 iulie. Tema socasă la bătaie de cei de la Sport este „Stimularea implicării tinerilor la viaţa societăţii”. Care sunt condiţiile? „Aplicanţii eligibili sunt organizaţiile neguvernamentale nonprofit (ONG) înfiinţate legal şi cu sediul în România, respectiv asociaţii, fundaţii şi federaţii, constituite şi care funcţionează conform prevederilor O.G. nr. 26/2000 cu modificările şi completările ulterioare”. În 18 mai – 16 iunie 2016, între orele 8.00-16.00 (cu excepţia zilelor nelucrătoare), la secretariatul DJST ARAD din Arad, str.Lucian Blaga nr. 20 sau prin poştă, se pot depune proiectele. Nu se vor lua în considerare proiectele sosite la sediul DJST Arad, prin poştă sau depuse, înregistrate după data de 16 iunie 2016, ora 16.00. Etapa de selecţie, eliminatorie, va fi în perioada 17 -21 iunie 2016, afişarea rezultatelor etapei de selecţie eliminatorie fiind stabilită pentru 22 iunie. Depunerea clarificărilor şi completărilor se va face între 23 iunie – 29 iunie, verificarea acestora între 30 iunie – 01 iulie, iar afişarea rezultatelor etapei de selecţie, eliminatorie, tot pe 01 iulie. Urmează apoi etapa de selecţie pe bază de punctaj, ce va avea loc în perioada 01 iulie – 05 iulie, afişarea rezultatelor urmând a se face pe 6 iulie. Depunerea contestaţiilor este permisă în perioada 7- 8 iulie, analiza lor pe 11-14 iulie, în timp ce afişarea rezultatelor finale va fi făcută pe 15 iulie.

Cei care vor fi declaraţi câştigători au la dispoziţie pentru a derula proiectele lor perioada cuprinsă între 27 iulie – 13 noiembrie.

Bugetul alocat Concursului local de proiecte de tineret 2016 la nivelul DJST Arad este 30.240 lei, cu o limită maximă pe proiect de 10.000 lei. Această limită poate fi extinsă cu 2.000 lei alocaţi pentru activităţi de formare pentru membrii organizaţiei şi voluntarii ei, având ca obiectiv dezvoltarea organizaţională (ajungându-se la proiecte cu buget maxim de 12.000 lei).

Pentru detalii

Pentru cei deja interesaţi de acest concurs, detaliile suplimentare se pot obţine de pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului www.mts.ro şi de pe site-ul direcţiei www.djstarad.ro, sau la adresa de mail djst.arad@mts.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !