Bani pentru cismele publice

De Simona Butaru
Bani pentru cismele publice
ARAD. Administraţia asigură bani pentru cişmele. În nota de fundamentare în care se enunţă necesitatea alocării de fonduri din bugetul anul 2015 „pentru asigurarea serviciilor de apă-canal pentru cişmelele publice şi fântâni arteziene amplasate pe domeniul public, respectiv pentru irigarea spaţiilor verzi”, se estimează un necesar de 210.000 lei pentru anul în curs.

Potrivit solicitării serviciului de specialitate din cadrul Primăriei, 185.000 lei vor merge la plata apei consumate de toate instalaţiile enunţate, banii fiind evidenţiaţi la articolul „Bunuri şi servicii – Apă, canal şi salubritate”.
În proiectul de buget pe anul în curs se subliniază „necesitatea asigurării fondurilor pentru plata apei potabile consumate la cişmelele şi ţâşnitorile publice instalate în zone defavorizate, respectiv în locuri de agrement publice”. Banii vor mai merge şi la reparaţii la reţelele de alimentare cu apă a acestora, la plata serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare pentru fântânile arteziene. În proiect se prevede şi asigurarea fondurile pentru plata apei folosită la irigaţii provenită din puţurile forate.
Restul de bani, 25.000 lei, vor fi folosiţi la reparaţii curente la cişmele.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !