BMW-uri pe tavă, la Arad

De Adriana Barbu
Reactualizat la:
BMW-uri pe tavă, la Arad
© Maşinile care îţi iau ochii şi fură inima Foto: JA
Trei zile de porţi deschise la showroom-ul BMW din Arad. Vezi, de pildă, cum arată şi poți simți cum se conduce, până sâmbătă inclusiv, un… BMW i8.

Merită să mergi zilele acestea până la ieşirea din municipiu spre Nădlac, la showroomul BMW din Arad. Nu doar pentru că sunt porţi deschise aici până sâmbătă inclusiv şi poţi conduce oricare din splendidele maşini expuse, ci şi pentru că ai ocazia să vezi cei mai noi bolizi ai firmei. Mai exact, BMW i8 şi BMW i3 sunt prezentate în premieră la showroom-ul BMW din Arad, în cadrul evenimentului „Zilele Porţilor Deschise”. Poţi afla, dacă treci porţile BMW Arad, faptul că Bavaria Cars Arad lansează o gamă extinsă de servicii pentru clienţii BMW din oraş şi posesorii de motociclete. Dar clar, de departe, punctul de atracţie maximă va fi gama automobilelor electrice BMW, prezentată în premieră arădenilor.

Ziua Porţilor Deschise a fost prefaţată de prezentarea noutăţilor oferite de Bavaria Cars Arad: un atelier specializat BMW Service pentru tinichigerie–vopsitorie (BMW body & paint advanced repair) complet utilat, produse, servicii şi oferte promoţionale personalizate, disponibile în premieră pentru clienţii BMW din Arad, autorizare RAR pentru service moto multimarcă, cu toate dotările şi echipamentele aferente.

Ce poţi conduce timp de trei zile?

Ce vor putea vedea şi conduce cei interesaţi de celebra marcă? Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, prezintă la Arad, în premieră, gama BMW i: BMW i8, câştigătorul Engine of the Year Award 2016 şi BMW i3. Ambele maşini de lux pot fi admirate de către arădeni pe durata a trei zile (9-11 iunie), cu ocazia evenimentului „Zilele Porţilor Deschise”, organizat de Bavaria Cars Arad. Pe lângă cele două modele electrice, sunt expuse şi disponibile pentru test drive automobilele BMW cu motoare cu ardere internă. Pentru pasionaţii de motociclism, Bavaria Cars expune modelul BMW R nineT şi oferă la test drive şase modele din gama BMW Motorrad: BMW R 1200 GS Adventure, R 1200 GS, R 1200 RT, R nineT, F 800 GS şi S 1000 XR. Un lucru mai rebuie menţionat: BMW i8 este disponibil pentru test-drive doar cu programare telefonică în prealabil.

Garanţie BMW

Şi ce se mai oferă la Bavaria Cars Arad? Garanţia că locaţia din Arad va oferi aceeaşi gamă de produse şi servicii şi acelaşi nivel de calitate precum celelalte 11 reprezentanţe BMW – Automobile Bavaria Group din Romania, atât pentru activităţile de vânzare, cât şi cele de post-vânzare şi chiar mai mult de atât.

Taguri: , , ,