Caba cheamă cetăţenii şi candidaţii la dezbateri

De M.C.
5Comentarii
Caba cheamă cetăţenii şi candidaţii la dezbateri
© Samuel Caba Foto: S.C.
Samuel Caba îi invită pe toţi candidaţii la Primăria Aradului să participe, săptămânal, la întâlnirile cu cetăţenii.

Candidatul PMP la Primăria Aradului, Samuel Caba, a trimis tuturor candidaţilor la Primărie câte o scrisoare, în care îi invită să participe, în fiecare săptămână, vinerea, la întâlniri cu arădenii, pentru a discuta direct cu ei despre problemele care îi frământă, despre ce aşteaptă de la viitorul primar şi de la ceilalţi aleşi. Caba spune că, fie independenţi, fie reprezentanţi ai unor partide politice, candidaţii nu trebuie să privească această iniţiativă ca pe o acţiune electorală, ci ca o dorinţă reală de a afla de la arădeni ce doresc. „Sunt convins că toţi cei care am intrat în această competiţie am făcut-o cu gândul că trebuie să facem ceva pentru ca Aradul să devină un loc în care oamenii trăiesc mai bine, un loc în care să le placă să trăiască, să muncească, să se relaxeze”, spune Samuel Caba. Iată textul scrisorii:

„Dragi arădeni,

Stimați candidați la Primăria Municipiului Arad,

Avem acum ocazia ca pe timpul actualei campanii electorale să dezbatem, cu cărțile pe masă, problemele și „bolile” de care suferă Aradul, pentru ca arădenii sa poată cunoaste și evalua soluțiile pe care candidații la primărie le propun pentru reabilitarea socio-economică și culturală a orașului nostru.

Va invităm vineri, 6 mai 2016, în sala de conferințe a Hotelului Continental-Astoria, de la orele 17,00 la o primă masă rotundă, cu public, cu toți arădenii dornici să participe activ, în care fiecare dintre candidați să aibă un loc și un timp egal de expunere pentru programul cu care abordează campania electorală în vederea câștigării mandatului de primar al municipiului Arad.

Aceste dezbateri reprezintă o șansă de a demonstra buna noastră credință și respectul față de toți arădenii, indiferent că sunt sau nu sunt votanții noștri. Ele vor continua pe intreaga perioada electorala, în fiecare vineri, de la orele 17, 00 în sala de conferințe a Hotelului Continental – Astoria. Vă aștept cu inima deschisă, ca ultimul dintre egali, pentru a ne confrunta și completa ideile în fața arădenilor, punându-ne cu adevărat în slujba lor, în slujba Aradului.

Cu deosebită considerație și cu toată încrederea,

Samuel Caba”

„Sunt convins că toţi cei care am intrat în această competiţie am făcut-o cu gândul la binele Aradului şi al cetăţenilor” Samuel Caba5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor