Călin Costea și MCSA, cursă contracronometru

De M.T.
4Comentarii
Călin Costea și MCSA, cursă contracronometru
Călin Gabriel Costea şi Partidul Mândri că suntem arădeni au fost validaţi pe „ultimul metru” pentru participarea la alegerile locale.

Ultimul căruia i s-a admis dosarul de candidat la Primăria Aradului, Călin Gabriel Costea, a trăit o adevărată odisee cu partidul pe care l-a înfiinţat, nu odată, ci de două ori. În conferinţa de presă de la sfârşitul săptămânii trecute, deducea, din toate „peripeţiile” prin care a trecut, că sunt persoane din sfere importante care se împotrivesc cu îndârjire proiectului său. Totodată, însă, anunţa că nu se va lăsa păgubaş, ci va continua bătălia până în ultima secundă. Iar acea „ultimă secundă” s-a dovedit una cu deznodământul dorit: acceptarea candidaturii, atât pentru el, cât şi pentru partidul pe care l-a fondat. Fondatorul şi echipa sa le mulţumesc celor care au avut încredere în ei şi îi asigură că vor face tot ce este omeneşte posibil pentru schimbarea „arhitecturii” administraţiei locale, în aşa fel încât beneficiarii să fie chiar beneficiari, nu între ghilimele.

Semnături utilizabile

Peste două mii de arădeni au semnat pentru ca partidul local Mândri că Suntem Arădeni și Călin Gabriel Costea să poată îndeplini condițiile de participare la alegerile locale din vara acestui an.

„În ultima zi în care puteam depune candidaturile am primit si hotărârea de la tribunal cum că s-a înregistrat partidul. La ora 15 a fost dată sentința cu care avocatul trebuia să ajungă la Arad. Avionul, care ateriza la Timișoara, a avut o întârziere de trei ore, astfel că am fost într-o luptă contracronomentru. Cu toate aceste probleme am reușit să depunem dosarele în timp util. Mă bucur că putem intra în această competiție, simpla noastră prezență acolo fiind deja o victorie pe care am repurtat-o împotriva sistemului. Spun acest lucru întrucât piedicile care ni s-au pus nu au fost deloc puține, dar până la urmă am reușit să răzbim”, ne-a declarant Călin Gabriel Costea, președintele fondator al Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

Politici locale

Partidul local condus de Călin Gabriel Costea și-a propus să se concentreze pe problemele cu care se confruntă arădenii, nu pe politici și subiecte centrale care îi sunt străine arădeanului. Tocmai de aceea, partidul prezintă o listă de oameni integri și dornici de a se implica serios în viața comunității locale, care vor candida pentru legislativul local.

„Noi ne-am propus să intrăm în Consiliul Local Municipal cu oameni care au realizat ceva în viață, oameni care au demonstrat că pot face ceva pentru semneii lor și dacă nu au interese pe care să le dicteze un partid politic. Practic, după ce vom intra în consiliul local vom fi un intermediar între societatea civilă și administrația publică locală, iar acest lucru nu poate fi decât un câștig pentru arădean. Suntem convinși că alături de noi vor veni oameni care s-au saturat de actuala clasă politică românească, oameni care doresc doar binele Aradului”, mai completează Călin Gabriel Costea, președintele fondator al Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

„Simpla noastră participare la alegerile locale reprezintă o victorie împotriva sistemului” Călin Gabriel Costea4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor