Capitala verde se lansează la ECOMEDIU

3Comentarii
Capitala verde se lansează la ECOMEDIU
Miercuri, 14 octombrie, la orele 12.00, se va deschide cea de a XIII-a ediție a ECOMEDIU, târg de echipamente, tehnologii și servicii pentru protecția mediului.

O ediție specială, pentru că în cadrul acestui eveniment, desfășurat la Expo Arad, va fi lansată oficial și candidatura Aradului în competiția pentru obținerea titlului de Capitala Verde a Europei – 2018, demers sprijinit de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură.

Trei zile pentru mediu

Târgul reunește anul acesta 40 de participanți care oferă produse și servicii menite să ducă la protejarea mediului înconjurător și la creșterea calității acestuia. Vor fi expuse și prezentate echipamente de salubrizare, tratarea apei și a aerului, echipamente de colectare, transport și tratarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, proiecte de cercetare și voluntariat. La târg vor fi prezenți importanți lideri pe piața echipamentelor, tehnologiilor și serviciilor, instituții, universități, ONG-uri și alte asociații implicate în domeniul protecției mediului.
În paralel cu târgul va avea loc și conferința ECOMEDIU, având trei module: Protecția apei, aerului și a solului, Managementul deșeurilor și Voluntariat și inovare.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor