Carti noi in librarii

De Vasile Filip
Carti noi in librarii
„Pasiune și inocență” de Linda Lael Miller și „O dată pentru totdeauna” de Judith McNaught

• „O dată pentru totdeauna” de Judith McNaught

Victoria Seaton, o frumuseţe tipic americană, plină de farmec şi prezenţă de spirit dar rămasă orfană, e nevoită să traverseze oceanul, pentru a intra în posesia moştenirii sale. Este fermecată pe loc de Wakefield, domeniul somptous al vărului ei de departe, lordul Jason Fielding. Vânat pe la baluri, spectacole sau petreceri de către cele mai elegante şi frumoase doamne ale Londrei, Jason continuă să reprezinte un mister în ochii Victoriei. În cele din urmă, Jason, încapabil să mai reziste în faţa farmecului ei, cedează şi se căsătoreşte cu ea. Din nefericire, Victoria descoperă trădarea de la temelia iubirii lor, o dragoste pe care o visase să fie o dată şi pentru totdeauna

• „Pasiune și inocență” de Linda Lael Miller

Un bărbat fuge de un trecut tragic și întâlnește o femeie frumoasă, care îl învață cum să iubească din nou. El este cel mai fascinant străin pe care Tess Bishop îl întâlnise vreodată, un bărbat frumos, misterios și cult. Tess nu are decât optsprezece ani, însă nu mai e un copil și este convinsă că străinul nu este doar un biet negustor ambulant, așa cum pretinde. Keith Corbin a lăsat în urma sa o viață de bunăstare și privilegii în înalta societate, dar și o tragedie cumplită. Senzualitatea de copilă a lui Tess îi atinge corzile inimii, iar atunci când identitatea lui este descoperită, ea este cea care riscă totul ca să-l ajute să fugă.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !