Cartierul Confecții are… groapa lui

De Valentin Goran
2Comentarii
Groapa din calea autoturismelor Foto: V.G.
Groapa din calea autoturismelor Foto: V.G.
La scurt timp după ce strada Pădurii a fost reabilitată a apărut o groapă, la intersecția cu strada Liviu Rebreanu. Iată povestea ei.

Povestea gropilor formate de utilajele care decapează drumul și care mai apoi sunt lăsate în voia sorții în Arad continuă. De această dată este rândul locuitorilor din cartierul arădean Confecții să ne semnaleze una. Mai mulți cititori ai Jurnal arădean/Aradon, ce locuiesc în zona cu pricina, se arată indignați de groapa ce a apărut de mai bine de zece zile la intersecția străzilor Pădurii cu Liviu Rebreanu, exact pe locul trecerii pentru pietoni. Groapa, dacă o putem numi așa, este de fapt o porțiune de drum decapată, adâncită la aproximativ 5 centimetri, lată de cinci metri și care pleacă de pe o parte pe cealaltă a străzii Liviu Rebreanu. Această stradă este calea de acces principală dacă vii dinspre Confecții înspre centrul orașului, aşa că șoferii care au trecut cu autoturismele în aceste zile pe acolo cunosc foarte bine despre problema. „Au reabilitat strada Pădurii. E drept că pare făcută bine și ne bucurăm pentru asta, însă cum era de așteptat trebuie să fie și o problemă. Au tăiat bucata asta și au plecat din nou. Am așteptat aproape trei luni să reabiliteze strada Pădurii, iar acum când e gata dăm cu mașinile în această groapă zi de zi. Chiar nimeni nu e în stare să lucreze cum trebuie? Chiar nimeni nu e în stare să execute o lucrare cap coadă în oraşul ăsta?”, ne întreabă Marius D., cititorul nostru.

Problema va fi remediată

Am contactat reprezentanții Municipalității pentru a afla când va fi remediată problema. „În zona menționată sunt două șantiere: unul pentru reabilitarea străzilor și celălalt pentru construirea pistelor pentru bicicliști. Strada Pădurii a fost reabilitată, iar acum constructorul pistei pentru bicicliști își va continua lucrările pe partea sa. În cel mai scurt timp această problemă va fi remediată, vă asigur”, au declarat reprezentanții Primăriei Municipiului Arad.

Cum era de aşteptat, arădenii sunt îndemnați la calm și răbdare deoarece problema va fi remediată rapid. Cum rămâne cu bucșele, telescoapele și până la urmă banii dați pe pisele de schimb pentru autoturisme dar mai ales cum rămâne cu nervii de zi de zi acumulaţi pe străzile municipiului nostru, nu ştim. Fiecare cu problemele lui, nu? Probabil dacă constructorii ar da bani din buzunarele lor pentru toate problemele ce apar în urma lucrărilor de reabilitare făcute de mântuială ori a lucrărilor lăsate descoperite luni de zile, ori a lipsei de concordanţă între şantiere, altfel ar arăta lucrurile iar nervii noştri nu ar mai fi întinşi.

Venitul mecanicilor

Până atunci, însă, rămânem cu nervii și cu banii scoși din buzunar pentru piesele de schimb la mașini. Cei mai câștigați din această situație sunt mecanicii auto care au front de lucru îndestulător.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor