Caută furnizor de transport sanitar

De Diana Dutu
1Comentariu
Caută furnizor de transport sanitar
ARAD. Spitalul Judeţean Arad a lansat o invitaţie de participare în vederea atribuirii contractului de prestare servicii medicale de transport sanitar.

532.375 lei (fără TVA) este dispus să ofere Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru achiziţionarea unor servicii medicale de transport sanitar. Cea mai mare parte a acestor bani (417.000 lei) ar urma să fie folosită pentru transportul sanitar neasistat/nemedicalizat al asiguraţilor dializaţi, în vederea efectuării dializei de la/ la domiciliu. În prezent, 28 de bolnavi din judeţul Arad beneficiază de servicii medicale de dializă, la Staţia de hemodializă a Spitalului Judeţean. Majoritatea dintre ei sunt din mediul rural, având vârste de peste 50 de ani.

În cadrul aceleiaşi invitaţii de participare, spitalul pune la bătaie 115.375 lei pentru „transportul sanitar al pacienţilor necritici internaţi pentru consultaţii şi investigaţii paraclinice şi de laborator, consulturi interdisciplinare, de la UPU la domiciliul pacienţilor neinternaţi”, dar şi pentru „transportul sanitar asistat şi medicalizat al pacienţilor, transportul interclinic al pacienţilor pentru care nu s-a întocmit înaintea efectuării serviciului fişa medicală de transfer interclinic a pacientului critic.”
Cei 532.375 lei – valoare estimată de autoritatea contractantă – ar urma să acopere serviciile medicale de transport sanitar pe perioada a 12 luni.

Operatorii economici care desfăşoară activităţi de acest tip şi care sunt interesaţi să presteze servicii de transport sanitar pentru spital îşi pot depune ofertele până luni, 4 mai 2015, ora 14.00. Criteriul de adjudecare îl constituie preţul cel mai scăzut.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor