Cauta solutii pentru Lipova

De Andreea Pintea
Cauta solutii pentru Lipova
ARAD. Reprezentanţii formaţiunii Noua Republică sunt total nemulţumiţi de modul în care este gestionat oraşul Lipova. „Lipova a avut ghionul să fie administrată ani la rând de oameni care nu au avut niciodată nici un fel de soluţii, de oameni care nici măcar nu înţeleg ce anume ar trebui să facă.

Aceiaşi inşi se perindă permanent, din 4 în 4 ani, pe listele electorale ale PSD, PNL, PDL, PC dorind cu orice preţ să fie în conducerea administrativă a oraşului. Administraţia ocupă nemeritat scaunele călduţe şi comode, beneficiază de banii contribuabililor care aşteaptă de 23 de ani ca acest oraş cu posibilităţi turistice să prospere”, a precizat preşedintele filialei Noua Republică de la Lipova, Cristian Nicodin.

Printre problemele stringente ale Lipovei, Nicodin a enumerat: infrastructura – începând cu străzile şi continuând cu reţeaua de canalizare, starea şcolilor, sistemul medical, lipsa racordării la gaz şi lipsa unei zone industriale dezvoltate. „După 23 de ani de plătit impozite şi taxe, avem un oraş distrus, mai rău ca după un război. Corupţia şi interesele personale şi de grup produc subdezvoltare urbană. Oraşul după cum arată nu se poate numi oraş. Lipova are nevoie de o administraţie profesionistă cu oameni credibili şi cu viziune, o administraţie capabilă să asigure dezvoltarea armonioasă a Lipovei şi să nu mai alunge investitorii, oferindu-le condiţii de dezvoltate”, a mai spus Nicodin.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !