Centrul de Cercetare a Literaturii Argheziene, vizitat de elevi

De D.A.
Centrul de Cercetare a Literaturii Argheziene, vizitat de elevi
În săptămâna „Școala altfel”, Centrul a fost vizitat de elevi din clasele a V-a și a VI-a din cadrul Colegiului „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”,

Centrul de Cercetare a Literaturii Argheziene din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a primit marţi, 19 aprilie, vizita unui grup de elevi din clasele a V-a și a VI-a din cadrul Colegiului Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”, cu prilejul săptămânii „Școala altfel”. Elevii, însoţiţi de cadrele didactice, au fost extrem de încântați de informațiile aflate și de entuziasmul și personalitatea doamnei Doina Melania Arghezi, soția regretatului Baruțu T. Arghezi, fiul marelui scriitor român Tudor Arghezi.

Doamna Monica Pavel, profesor de limba și literatura română în cadrul Colegiului „Dimitrie Țichindeal”, a declarat: „Ne-am propus ca în această săptămână a „Școlii altfel” să beneficiem de bunăvoința doamnei Doina Arghezi, care ne-a primit cu toată căldura în această locație și ne-a povestit despre tot ce înseamnă Tudor Arghezi și despre toată dragostea ei pentru operele lui Tudor Arghezi. Ne bucurăm, îi mulțumim din suflet și suntem foarte câștigați în urma acestei vizite”.

Doamna Doina Arghezi, directorul Centrului de Cercetare a Literaturii Argheziene din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, ne-a mărturisit că „întâlnirea cu elevii frumoși din cadrul Colegiului Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”, însoțiți de două doamne profesoare pline de entuziasm, a fost o binecuvântare pentru Centrul de Cercetare a Literaturii Argheziene. Ne bucurăm de fiecare dată când vedem copii, care sunt interesați de opera lui Arghezi”.

O invitaţie

„Cu această ocazie – a mai spus Doina Arghezi – lansez și o invitație la Colecția de Artă «Doina și Baruțu Arghezi», unde sunt peste 700 de obiecte de artă din secolele VII, VIII și IX. Sunteți binevenit cu toții, ne bucurăm că sunteți interesaţi și le mulțumesc doamnelor profesoare pentru această vizită”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !