Cer facilitati fiscale pentru datornicii la stat

De Simion Todoca
Traian Igaş Foto : JA
Traian Igaş Foto : JA
ARAD. Senatorul Traian Igaş anunţă depunerea unei iniţiative legislative a grupurilor parlamentare PDL, menită- spune el- „ să stopeze falimentul a mii de firme”.

Mai exact, „Noi ne propunem ca prin acest proiect să sprijinim societăţile comerciale aflate în dificultate din cauza neîncasării datoriilor de la instituţiile publice la termenul scadent. În consecinţă, aceşti agenţi economici nu se pot achita de obligaţiile fiscale şi intră la majorări şi penalităţi. Soluţia pe care o oferim este posibilitatea amânării la plată a obligaţiilor fiscale neachitate şi scutirea de la plată a majorărilor de întârziere şi a penalităţilor aferente acestor obligaţii. În acest mod am bloca efectul bulgărelui de zăpadă în economie şi în traiul de zi cu zi al românilor, ambele afectate de guvernarea iresponsabilă a USL”. În momentul de faţă, adaugă secretzaru executiv al PDL, prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 50 /2013 de aceste facilităţi fiscale beneficiază doar contribuabilii care nu îşi pot achita obligaţiile fiscale din cauza neîncasării sumelor solicitate la rambursare în baza contractelor de finanţare cu autorităţile ce au competenţă în gestionarea fondurilor europene.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !