Cererile de motorină, până la sfârșitul lunii

De Andreea Pintea
Cererile de motorină, până la sfârșitul lunii
Fermierii care intenționează să solicite ajutor pentru cantitățile de motorină achiziționate și utilizate în agricultură trebuie să depună cererile aferente până cel târziu pe 31 iulie, potrivit Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Cererile sunt aferente perioadei aprilie –iunie 2017 (trim. II al anului 2017).

„Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finanţare pentru anul 2017 depun cererile de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în trimestrul respectiv, precum şi documentele prevăzute de Ordinul MADR nr. 1727/2015 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare şi control, precum şi a formularisticii necesare aplicării schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură”, explică Alexandru Borcea, consilier juridic APIA Arad.

Cine depune?

Cererile de plată pot fi depuse de administrator/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal şi este însoţită de copia actului de identitate al persoanei împuternicite.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !