CMCA caută consilieri și inspectori de specialitate

De Eugen Rogojan
CMCA caută consilieri și inspectori de specialitate
Centrul Municipal de Cultură Arad a scos la concurs patru posturi – unul de Consilier și trei de Inspector de specialitate.

Se caută inspectori de specialitate în cadrul compartimentelor Organizare Evenimente Culturale și Sportive, Administrare clădirea Preparandiei și Proiecte-Culte și un consilier în compartimentul Administrare Clădirea Preparandiei.

Data limită de depunere a dosarelor pentru cele patru posturi libere este 18 iulie, ora 17. Proba scrisă va avea loc pe 25 iulie, la ora 10:00. Concursul de recrutare are ca scop ocuparea celor patru funcții vacanțe de execuție, în regim contractual.

În termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise va avea loc și interviul. Data și ora exactă vor fi afișate odată cu rezultatele probei scrise, urmând ca la interviu să participe doar cei ce au obținut la lucrarea scrisă cel puțin 50 de puncte.

Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări și/sau în rezolvarea unor teste grilă din bibliografia anunțată în prezența comisiei de concurs, conform HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant, corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar, plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile generale și specifice, detalii despre conținutul dosarului de înscriere și bibliografia concursului pot fi consultate accesând documentul atașat acestui articol.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !