COMENTARIUL ZILEI. Cioloș vrea ca legile să le facă strada

De Simion Todoca
2Comentarii
COMENTARIUL ZILEI. Cioloș vrea ca legile să le facă strada
Fostul prim ministru al României, Julien Cioloș, spune că guvernul trebuie să demisioneze de urgență, pasul doi fiind referendum pentru legile justiției, iar pasul trei, alegeri anticipate.

Asemenea aberații nu ar putea să scornească niciun om întreg la minte, darămite ditamai politicianul cu fundul erodat de scaunele de la Bruxelles! Cum naiba poți să spui că legile justiției trebuie să fie pritocite și aprobate prin referendum? Adică, Julien ar vrea ca Parlamentul să fie desființat, iar legile să fie dezbătute și adoptate de către căruțașii satului,în Poiana lui Iocan, între două păhărele de trăscău și o bere germană sau în Piața Universității, de către niște „rezistenți”, între două reprize de tras pe nas. Dealtfel, nu zicea însuși marele, supremul, unicul Klaus că poporul este deasupra Curții Constituționale?

Trimisul Bruxelles-ului și cel al Berlinului pe plaiurile mioritice susțin că doar anarhia ar mai putea să salveze democrația și statul de drept. Mai exact, statul în care ei și alte cozi de topoare ale mahărilor care diriguiesc Uniunea Europeană să aibă dreptul să facă tot ce poftesc. Inclusiv să năimească niște drogați care să zbiere zilnic în stradă că ei reprezintă societatea civilă și trebuie să fie consultați cu privire la toate legile care se fac, să fie plătiți de stat ca să răcnească împotriva lui, să bruscheze și să înjure un parlamentar al puterii care are curajul să treacă pe lângă haita furibundă. Spuneam în urmă cu ceva vreme că tare mă tem că României i se pregătește un „maidan” mult mai parșiv și mai de amploare decât cel din Ucraina. Felul în care grupurile de provocatori și haimanale violente au devenit tot mai numeroase și mai agresive îmi întărește convingerea că se urmărește destabilizarea României. Din păcate, ticăloșii care urmăresc cu asiduitate acest lucru au reușit să împartă poporul român în două tabere gata să se sfâșie între ele. Ura a ajuns atât de crâncenă, încât niciun argument nu mai este ascultat, oricine încearcă să rostească o propoziție este întrerupt cu huiduieli.Asta, deocamdată, pentru că nu va trece mult și se va trece direct la bâte și topoare. Iar victime vor fi oameni nevinovați care s-au lăsat mințiți și manipulați de către cei care urmăresc să lovească la temelia statului. Cioloș și Iohannis sunt doi dintre aceștia și nu știu dacă o fac doar din dorința de a crea haos pentru a se erija în salvatori, sau pentru că sunt trași de sfori dinafară. De fapt, știu, dar nu am cum să dovedesc altfel decât prin argumente. Dar cine mai ascultă argumente, când e mai simplu să nu te intereseze nimic altceva decât propriile convingeri?

„Când ceri ca strada să facă legile, este clar că vrei distrugerea statului”2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor