COMENTARIUL ZILEI „Unioniștii” Merkel și Putin

De Simion Todoca
COMENTARIUL ZILEI „Unioniștii” Merkel și Putin
© Simion Todoca
Nu spun că Basarabia nu este pământ românesc, nu spun că românii din Republica Moldova nu ar vrea să revină la patria mamă. Spun doar că așa zisul protest unionist de la București este îndreptat împotriva României și este coordonat de la Berlin, sau Bonn, dacă doriți, de către Angela Merkel, în cârdășie cu Vladimir Putin, de la Moscova.

Axa București-Varșovia, strict pe linie NATO, îngrijorează la modul de cod roșu cârdășia Merkel-Putin, care își văd puse în pericol planurile de reîmpărțire a sferelor de influență în Europa. Ba, mai mult, de retrasare a frontierelor unor state, inclusiv România.

Am spus în nenumărate rânduri și o mai spun încă o dată: Ungaria își dorește cu ardoare ca România să facă demersuri oficiale pentru ca Republica Moldova să fie recunoscută ca teritoriu românesc, pentru ca, în secunda doi, vorba politicienilor, să fie cerută desființarea Tratatului de la Trianon. Cerere pe care, pot să garantez, Germania ar accepta-o pe loc și ar porunci României să o aprobe. Nu fac scenarii, acum mulți ani, i-am luat un interviu lui Tokes, iar acesta spunea că da, România are tot dreptul să revendice Republica Moldova, precum și Ungaria are dreptul să ceară anularea Tratatului de la Trianon.Președintele Iohannis și premierul Cioloș sunt presați să facă o eroare capitală: să abandoneze poziția privind inviolabilitatea granițelor, teoretic în avantajul României, practic, în favoarea pierderii Transilvaniei !

Este evident că 5% , sau chiar mai puțin dintre falșii unioniști îi manipulează pe ceilalți, dar este și mai clar că majoritatea așa zișilor protestatari este alcătuită din oameni plătiți să țipe și să facă pe patrioții. Este absolut clar că aceștia sunt folosiți de ambele tabere: PSD vrea să arate că liberalii, Cioloș și Iohannis, au comandat o intervenție în forță împotriva „întregitorilor de țară”, în timp ce tabăra adversă se apără cu legea în mână, arătând că protocolul privind desfășurarea protestului a fost încălcat. În final, un sfat penru colegii ziariști: nu mai spuneți că a fost un protest, oamenii aceia nu au protestat, ci au cerut ceva. Spuneți-i meeting sau cum vreți, dar fiți responsabili pentru ceea ce scrieți !Nici nu vă imaginați cât de mult depinde viitorul vostru și al familiilor voastre de ceea ce scrieți !

simion.todoca@russmedia.ro

Citat: „Patria este o bucată de postav din care fiecare rupe ce poate” Boguslav Radziwill, principe elector al Poloniei ​

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !