Comunicat de presă privind FINALIZAREA PROIECTULUI „DEZVOLTARE PRIN ACHIZIȚIE DE UTILAJE”

1Comentariu
Comunicat de presă privind FINALIZAREA PROIECTULUI  „DEZVOLTARE PRIN ACHIZIȚIE DE UTILAJE”

S.C. Denis Excavări S.R.L., în calitate de beneficiar, comunică finalizarea proiectului „Dezvoltare prin achiziție de utilaje”, cod SMIS 108837.

Proiectul a fost finanțat prin REGIO PROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL 2014 – 2020, Axa Prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Apelul de proiecte 2.1.A/2016 – Microîntreprinderi.

AUTORITATEA DE MANAGEMENT pentru Regio Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ȘI ADMINISTRAȚIEI PUBLICE (MDRAP), iar ORGANISMUL INTERMEDIAR este AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ VEST (ADR VEST).

Obiectivul principal al proiectului de față îl reprezintă dezvoltarea, expansiunea și consolidarea pe piață a societății DENIS EXCAVĂRI SRL, prin achiziționarea a 3 utilaje noi, cu tehnologie de ultimă generație și care au grad cât mai redus de poluare. Obiectivele specifice ale proiectului sunt: dezvoltarea societății DENIS EXCAVĂRI SRL prin achiziția a 3 utilaje de ultima generație (1 buldoexcavator și 2 miniexcavatoare) în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanțare, creșterea numărului mediu de salariați cu 3 față de valoarea înregistrată în anul fiscal 2016, prin crearea unor noi locuri de muncă, dintre care cel puțin unul va fi alocat pentru o persoană dintr-o categorie defavorizată, până la sfârșitul anului fiscal ulterior celui în care s-a finalizat implementarea proiectului și prestarea de servicii conform codului CAEN 4312 pentru un segment nou de piață definit de mediul urban al Municipiului Arad și zonelor limitrofe, în termen de 2 ani de la semnarea contractului de finanțare.

Rezultatele proiectului: 3 (1 buldoexcavator și 2 miniexcavatoare) utilaje noi achiziționate, cu tehnologie de ultimă generație și care au grad cât mai redus de poluare și număr mediu de salariați crescut.

Impactul investiției la nivelul localității/ regiunii: la nivel județean și regional a fost crescut numărul mediu de salariați.

Valoarea totală a proiectului este de 1.028.174,26 lei, iar valoarea totală eligibilă a proiectului este de 818.511,98 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 556.588,14 lei și valoarea eligibilă din bugetul național este de 98.221,44 lei.

S.C. Denis Excavări S.R.L., Sat Șiria, Com. Șiria, Nr. 787 A, Jud. Arad, CP 317340, România

Telefon: 0748.531.252 , E-mail: lacatusdenis@yahoo.com

Persoană de contact: Roman Lăcătuș, Manager de proiect

regio 11Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor