Concurs IȘJ pentru gradații de merit

De Eugen Rogojan
Concurs IȘJ pentru gradații de merit
Sesiunea 2017 a concursului pentru acordarea gradațiilor de merit a început și la Inspectoratul Școlar Județean Arad.

268 de dosare ale candidaților ce participă la concursul pentru acordarea gradației de merit au fost depuse în perioada 8-12 mai la Registratura Inspectoratului Școlar Arad. Din cele 268 de dosare, 21 au fost depuse de către cadre didactice auxiliare.

Concurența

În cazul câtorva discipline s-a constatat o concurență destul de mare, acestea fiind tehnologii (13 candidați pe 5 locuri), maiștri instructori (3 candidați pe 1 loc), profesori în Cluburile Copiilor (5 candidați pe 2 locuri), Limba română (22 candidați pe 11 locuri) și religie (8 candidați pe 4 locuri).

La polul opus se află Chimia, Fizica și Geografia, la care numărul de locuri este identic cu cel al candidaților, dar și disciplina Informatică, la care numărul de candidați este mai mic decât cel al locurilor disponibile. În ceea ce privește cadrele didactice auxiliare, cea mai mare concurență este la secretari, de 10 candidați pe 2 locuri.

Ce urmează

Conform legislației în vigoare, într-o primă etapă, dosarele vor fi verificate și evaluate de către membrii Consiliului Consultativ al fiecărei discipline, dar și de către inspectorul școlar care coordonează disciplina. În perioada 29 mai-21 iunie, Comisia Județeană de Evaluare a dosarelor candidaților va verifica și acorda punctajele finale dosarelor candidaților.

Doar pe 27 iunie

Afișarea listei cu punctajele în urma evaluării se va face la avizierul Inspectoratului Școlar, acest lucru întâmplându-se abia pe 27 iunie. Președintele Comisiei Județene pentru acordarea gradației de merit este prof. dr. Ovidiu Florin Toderici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !