Concurs – Pariezi pe premiile JA, etapa 3

De Daniel Scridon
Concurs – Pariezi pe premiile JA, etapa 3
Marele premiu este un Crăciun de vis pentru două persoane la Hotel Parc din Moneasa.

ARAD. Continuă Pariezi pe premiile JA, concurs organizat de Jurnal Arădean şi Aradon – întins pe durata a 11 etape – cu sprijinul a patru parteneri care asigură fondul de premiere. Marele premiu este un Crăciun de vis pentru două persoane oferit de Hotel Parc din Moneasa. De asemenea, Saller şi Paradisul Copiilor oferă primilor cinci clasaţi echipament sportiv şi produse electrocasnice. În plus, cea mai bine clasată dintre reprezentantele sexului frumos va fi premiată cu o cină romantică pentru două persoane oferită de Hotel Iris (str. Căpitan Ignat nr 1).

hotel

Punctaj

Modul de punctaj este următorul: 1 punct – se acordă dacă aţi intuit echipa care câştigă sau în cazul unui rezultat de egalitate, altul decât cel indicat de dvs; 2 puncte – va primi cel care va da rezultatul exact al jocului; 3 puncte – vor fi acordate pentru nominalizarea corectă a marcatorului (atenţie, unul singur pentru fiecare dintre meciuri) din respectivul joc sau în situaţia în care concurentul va opta pentru scorul de 0-0 şi va preciza faptul că nimeni nu va înscrie în respectivul joc. Mai mult, pentru fiecare gol înscris în plus de jucătorul nominalizat de dvs , veţi primi câte un punct bonus.

iris

Nu uitaţi, pronosticurile dvs sunt valide doar dacă sunt trimise – toate cinci – , pe adresa de email daniel.scridon@informmedia.ro până cu 30 minute înaintea începerii primului joc din talonul de concurs.

Doi pentru o minge

Ca noutate, în ediţia III a concursului nostru se acordă premii de etapă. Concurentul care va aduna cele mai multe puncte într-o etapă va câştiga o minge de fotbal oferită de Saller. Într-o etapă grea, doi concurenţi s-au dovedit a fi cei mai inspiraţi (11 puncte): Foltean Flavius şi Hulka Andrei. Aceştia sunt aşteptaţi vineri, ora 12, la sediul redacţiei, unde va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorului de etapă. În clasamentul general, după două runde, conduc: Molnar Alexandru-20 p, Kramer Gabriel, Bota Andreea, Bota Sergiu şi Torok Ladislau-18, Foltean Flavius-17, Mara Amalia-15.

paradisul-copiilor

Talon 3

1.FC Vaslui – Steaua

2.CS Mioveni – FC UTA

3.Şoimii Pâncota – Met. Cugir

4.Unirea Sântana – Progresul Pecica

5.Bayer Leverkusen – Bayern Munchen

saller0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !