Construiești sau renovezi? Află de unde poți lua materiale la prețuri „de producător”

Reactualizat la:
Construiești sau renovezi? Află de unde poți lua materiale la prețuri „de producător”
Ai un proiect? O lucrare? Construiești sau renovezi? Perfect! Depozitul de materiale de construcții GI Motor își deschide porțile, pentru 3 zile, de joi până sâmbătă, oferind în această perioadă întregul stoc de marfă la prețuri de producător. De la cărămidă, fier sau beton până la materiale pentru finisaje interioare sau instalații, totul va fi la preț redus.

Tot în aceste zile, vor fi prezentate „sistemele de producător”, acele sisteme de materiale de construcții care merg bine doar împreună: de exemplu sistemele de termoizolații, sistemele de ferestre de mansardă, sistemele de hidroizolații. „Avem, de exemplu, sistemele de hidroizolații de la «Lasselsberger – Knauf» pentru placarea spațiilor cu umiditate ridicată, în băi, bucătării sau piscine ori pentru placarea spațiilor dotate cu învălzirea în pardoseală. Este foarte important ca pentru fiecare spațiu în parte să se folosească acele materiale recomandate, astfel încât lucrarea să aibă o durabilitate mare în timp”, explică reprezentanții GI Motor.

17553956_1328461150565621_490027107593456184_n

Depozitul de materiale de construcții GI Motor se află pe strada Nicolaus Lenau FN (drumul dintre Subcetate si Sanicolau Mic). De reduceri beneficiați de joi dimineata până sâmbătă la prânz. Puteți contracta, așadar, cele mai bune materiale de construcții la cele mai mici prețuri. Doar in aceste 3 zile, prețurile sunt la nivel “de producător”.

Prin urmare, dacă primăvara sau vara asta v-ați gândit să construiți sau să renovați ceva, acum este momentul să luați materialele. Pentru toate celelalte aveți timp și după!