Contribuţii prin virament bancar la CJP

De Diana Dutu
Contribuţii prin virament bancar la CJP
Contribuţia de asigurări sociale datorată de persoanele asigurate în baza Legii 186/2016, privind unele măsuri în domeniul asigurării unor categorii de persoane în sistemul public de pensii, se poate achita pentru luni întregi de asigurare, la casieria Casei Judeţene de Pensii Arad, sau prin virament cu ordin de plată în contul IBAN: RO74TREZ02122210311XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Arad, pe seama Casei Judeţene de Pensii Arad.

Ordinul de plată se va completa astfel: *la rubrica „beneficiar” se va completa „Casa Judeţeană de Pensii Arad”; *la rubrica „cod de identificare fiscală” se va completa codul Casei Judeţene de Pensii Arad, 13583968; *la rubrica „reprezentând” se va completa „contribuţia CAS conform Legii nr. 186/2016, pentru «numele şi prenumele asiguratului» urmat de CNP-ul acestuia.”

„În cazul în care persoana asigurată doreşte să achite contribuţia de asigurări sociale prin virament trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Arad, camera 9, în vederea calculării corecte a contribuţiei de asigurări sociale datorate actualizată cu indicele de inflaţie de la data plăţii” – atenţionează conducerea Casei de Pensii Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !