Crişul, vizitat de ambasador

De Alin Gherasim
Reactualizat la:
Oficialităţile italiene au vizitat fabrica de la Chişineu Criş FOTO: A.G.
Oficialităţile italiene au vizitat fabrica de la Chişineu Criş FOTO: A.G.
ARAD. Sărbătoare mare la firma Maschio Gaspardo, dar şi în oraşul Chişineu Criş: ambasadorul Italiei la Bucureşti, Mario Cospito, consulul general al Italiei la Bucureşti, Stefano Mistretta, dar şi consulul din Arad al statutului peninsular, Sperandio Roberto, au venit în vizită.

Iar motivul pentru care cei trei oficiali au răspuns afirmativ invitaţiei lui Mirco Maschio a fost inaugurarea unei noi hale la cea mai importantă fabrică din Chişineu Criş, o hală care duce suprafaţa acoperită a fabricii la 10.000 de metri pătraţi.

„Avem la Chişineu Criş 85.000 de metri pătraţi de teren, dintre care 10.000 de metri pătraţi acoperiţi. Această nouă hală de 1.200 de metri pătraţi va fi destinată recepţiei şi expediţiei mărfii, aici urmând să încapă patru camioane. Acum vom putea să lucrăm oricând, indiferent dacă plouă sau ninge, dacă e zi sau noapte. Şi asta pentru că agricultura nu stă pe loc”, a declarat Mirco Maschio. Acesta a ţinut să îşi laude echipa de muncitori de la Chişineu Criş şi să le explice oficialilor italieni că firma pe care o conduce nu ar fi ajuns producătorul numărul unu de maşini agricole fără munca celor 200 de angajaţi. „Am reuşit, împreună, să producem aproximativ 11.000 de maşini agricole care au luat drumul întregii lumi. Producţia noastră începe cu materia primă şi se termină cu produsele finite. Toate aceste lucruri se datorează numai vouă”, le-a mai spus Maschio angajaţilor săi.

Laude şi de la Burdan

La eveniment a fost prezent şi primarul din Chişineu Criş, Gheorghe Burdan. Acesta a spus că „ne bucurăm că, printr-o firmă de renume, cum este Maschio Gaspardo, oraşul nostru a devenit cunoscut nu doar în toată ţara, ci în toată lumea. Nu putem decât să ne bucurăm că, după atâtea investiţii, urmează o nouă extindere a acestei unităţi. Oraşul Chişineu Criş are multe fabrici şi mulţi investitori, dar trebuie să recunosc faptul că inima mea bate către Maschio Gaspardo, liderul mondial în producţia de maşini agricole şi, mai nou, prin fabrica din oraşul nostru, şi lider naţional”, a spus edilul oraşului de pe Criş.

În plus, primarul a mai spus că, în orice moment, va sprijini pe toate căile posibile această firmă, ajutând astfel la continuarea obţinerii succeselor înregistrate până acum.

Şi ambasadorul

Nici ambasadorul Italiei în România, Mario Cospito, nu a contenit cu laudele, atât la adresa administraţiei locale din Chişineu Criş, cât şi la Mirco Maschio, reprezentantul societăţii care se află în topul producătorilor de maşini agricole. „Vreau să mulţumesc autorităţilor locale din acest oraş pentru deschiderea de care dă dovadă, dar şi pentru sprijinul pe care îl oferă investitorilor. În plus, vreau să le mulţumesc şi angajaţilor din această unitate pentru că au făcut din Maschio Gaspardo Chişineu Criş producătorul numărul unu de maşini agricole din România. Iar Mirco are toată stima noastră pentru că a reuşit să ajungă la această performanţă cu fabrica din judeţul Arad”, a spus Mario Cospito. 

A inaugurat viceconsulatul Italiei

Chişineu Crişul nu a fost singura oprire de ieri din judeţ a Excelenţei Sale, Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucureşti. Oficialul a participat la inaugurarea oficială a Viceconsulatului Onorific al Italiei la Arad, situat pe Bulevardul Decebal. Pentru astăzi, ambasadorul Italiei are stabilit alte întâlniri importante în municipiu şi judeţ.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !