Cursuri pentru perfecționare în domeniul managementului sportiv

De Valentin Goran
Cursuri pentru perfecționare în domeniul managementului sportiv
Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, organizează cursul de specializare Management sportiv – Administrator structuri sportive.

Cursul se adresează absolvenţilor cu studii superioare care doresc să se perfecţioneze în domeniul managementului sportiv, în administrarea unui club sportiv, asociaţii sportive, în organizarea evenimentelor sportive, în marketingul sportiv etc. Durata cursului este de 60 ore (pregătire teoretică 20 ore şi pregătire practică 40 ore). Acesta se va desfăşura, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, în cursul săptămânii, în zilele de luni, marţi şi miercuri sau la sfârşit de săptămână, vineri, sâmbătă și duminică (conform unui program flexibil, stabilit ulterior de comun acord), în serii a 28 de cursanţi. Înscrierile pentru prima serie se vor face în perioada 02.10.2017- 13.10.2017 în clădirea rectoratului din Bd. Revoluţiei nr.77, parter, sala10, între orele 9 -15. Taxa de participare este 1500 lei.

Ce trebuie să cuprindă dosarul?

Dosarul de înscriere va cuprinde următoarele documente: cerere tip, se primeşte la înscriere sau poate fi descărcată de pe site-ul www.uav.ro Anexa nr. 1, diploma de licenţă, certificatul de naştere, certificatul de căsătorie (persoanele care şi-au schimbat numele), carte de identitate, în original și copie simplă, CV format Europass, dosar plic, folie plastic. Deasemenea candidaţii au nevoie de o recomandare din partea unei structuri sportive – club, asociație sportivă, structură reprezentativă pe ramură de sport (inclusiv Asociațiile Județene de Fotbal), iar dacă nu este afiliat la nici o structură sportivă, atunci o recomandare scrisă de la îndrumătorul de licență. Fiecare candidat mai trebuie să prezinte un eseu motivaţional, de maxim două pagini, din care să reiasă interesul și afinitatea candidatului cu fenomenul sportiv.

La finalul cursului se obţine un certificat de absolvire pentru ocupaţia „Administrator structuri sportive” cod COR 143115 cu avizul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Ministerului Muncii, Familiei Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !