Dana Andreica, director Centrul Municipal Cultural Arad: „O femeie adevărată are curajul să se arate așa cum este ea”

Dana Andreica, director Centrul Municipal Cultural Arad: „O femeie adevărată are curajul să se arate așa cum este ea”
Suflet, credinţă, bunătate şi curaj, curajul de a fi ceea ce eşti, de a arăta lumii cum ești cu adevărat. Aceasta înseamnă să fii femeie pentru Dana Andreica.

A fi femeie cu adevărat nu este deloc simplu. Nu e de ajuns să ai un fizic plăcut, să fii delicată, să te dedici cu devotament familiei, ci înseamnă și asumarea unei multitudini de alte responsabilități.

O femeie trebuie, înainte de toate, să știe cine este ea cu adevărat, de unde vine și mai cu seamă încotro de îndreaptă.

O femeie trebuie să aibă încredere în ea și în idealul ei, să lupte, să nu renunțe, mai ales atunci când soarta îi este potrivnică. Dacă uneori plânge, nu înseamnă că este slabă, ci că e tristă și că are curajul să fie ea însăși, să fie autentică în orice moment sau situație din viață. Nu se teme să arate că este sensibilă și vulnerabilă și că nu este perfectă.

Să fii femeie înseamnă să știi și să vrei să ajuți pe cei de alături, atunci când este nevoie, chiar dacă nu ți se cere acest lucru. Înseamnă să crezi în Dumnezeu și în oamenii buni.

A fi femeie nu depinde de statutul social, de vârstă sau de profesie. Femeie este aceea care prin tot ceea ce face, prin caracterul ei, prin finețe și prin stil, prin înțelepciune și dăruire știe să facă mai frumoasă și mai bună lumea din jurul ei.

O femeie adevărată trebuie să aibă curajul să se arate așa cum este ea de fapt, să rămână consecventă cu sine însăși, chiar cu riscul de a fi înțeleasă greșit sau de a fi criticată.

Femeia trebuie să fie de multe ori și „bărbat”, lângă bărbatul de lângă ea, să-i fie ”stâlp”, să-l încurajeze, să-i fie prieten, chiar și atunci când acesta nu merită..

O femeie, înainte de toate, este inimă și suflet.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !