De marti, stati cu ochii pe Luna!

De Adriana Barbu
De marti, stati cu ochii pe Luna!
O lună plină de piese bune la teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, cu debut fixat pe 7 ianuarie.

Arad. Fiţi cu ochii pe lună. Pe Luna plină de teatru, bineînţeles, aşa cum ne recomandă mai marii acestei instituţii de cultură arădene. Totul, pentru că marţi, 7 ianuarie 2014, ora 19,00, se va marca debutul ediţiei a II-a a acestui proiect de succes al Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad. Prima reprezentaţie din seria celor cuprinse sub numele de LUNA PLINĂ DE TEATRU va fi cea a spectacolului A DOUĂSPREZECEA NOAPTE, de William Shakespeare, în regia lui Dan Vasile. Cei care doresc să ia parte încă de la început la ofera teatrală a Aradului trebuie să ştie că A DOUĂSPREZECEA NOAPTE îi va aduce în scenă pe Oltea Blaga, Alina Danciu, Roxana Sabău, Mariana Tofan Arcereanu, Florin Covalciuc, Marian Parfeni, Valentin Voicilă, Andrei Elek, Sorin Calotă, Doru Nica, Ionel Bulbuc, Călin Stanciu, Roxana Sabău iar muzica live este asigurată de Fly şi Bobo (B-TON).

Înainte de premiera acestui spectacol care şi acum se bucură de mare succes, regizorul Dan Vasile spunea: „Lucrând la montarea acestei piese, mă simt ca un croitor de lux, care trebuie să facă nişte personaje pe măsurile unor actori. Pentru că această piesă ne oferă ocazia să ajustăm fiecare personaj pe temperamentul fiecărui actor în parte. În această comedie de graţie se simte o undă de tristeţe, pe care n-am avut însă nici cea mai mică intenţie s-o duc la paroxism, ci ea transpare din cânturile interpretate live de cei de la B-TON, care nu fac rock-ul pe care îl fac ei în mod obişnuit, ci un rhythm and blues foarte eclectic. Iar muzica este şi ea una universală şi atemporală, de la world music la flower power, muzică cu influenţe latine etc. Am mai vrut să aduc comedia la nivelul ei maxim de energie, eleganţă şi rafinament folosindu-mă de gag-uri autentice, o comedie făcută cu onestitate, într-o lume în care adesea până şi comedia este făcută cu ipocrizie.“

Până în 6 februarie

Mai sunt doar câteva zile, până când LUNA PLINĂ DE TEATRU va domina atmosfera culturală a Aradului. Între 7 ianuarie şi 6 februarie, teatrul arădean va oferi 20 de spectacole, preţul unui bilet de intrare fiind de numai 5 lei. Este ocazia perfectă pentru a (re)vedea aproape toate producţiile teatrului arădean.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !