Diferențele de salariu, plătite la UAV

De Valentin Goran
1Comentariu
Diferențele de salariu, plătite la UAV
Foștii și actualii angajați ai UAV Arad vor primi diferențele salariale pentru perioada octombrie 2008 – 13 mai 2011.

Conducerea Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad anunţă începerea plăţii diferenţelor salariale în baza Legii 85/2016 (privind plata diferenţelor salariale cuvenite personalului didactic din învăţământul de stat pentru perioada octombrie 2008-13 mai 2011) pentru foştii şi actualii angajaţi ai universităţii arădene de stat. Pentru a putea beneficia de prevederile legii şi a intra în posesia sumelor restante, foştii angajaţi şi urmaşii celor decedaţi care au lucrat în perioada octombrie 2008 – mai 2011 la UAV trebuie să se prezinte, cu cartea de identitate/buletinul, la Serviciul Resurse Umane – Salarizare al UAV pentru a completa cererea pentru acordarea diferenţelor salariale. De menţionat că foştii angajaţi (pensionari, demisionari sau urmaşii celor decedaţi) primesc într-o singură tranşă, conform legii, întreaga sumă datorată. Pentru cazurile în care beneficiarii legii sunt decedaţi, se pot prezenta urmaşii acestora cu certificatul de moştenitor pentru a putea intra în posesia banilor.

„Sunt drepturi salariale conferite de lege de care toţi cei care au fost sau cei care sunt încă angajaţi ai UAV vor beneficia în perioada următoare. Îi invităm pe cei care îndeplinesc condiţiile, să se prezinte la universitate pentru a putea intra în posesia diferenţelor salariale” a declarat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor