Directorul Cardiolife, precizări referitoare la anchetă

De Alin Gherasim
17Comentarii
Directorul Cardiolife, precizări referitoare la anchetă
Doctorul Cristian Dina, directorul clinicii Cardiolife, a făcut precizări referitoare la informaţiile apărute în spaţiul public, susţinând că, dacă va fi nevoie, va colabora cu organele de anchetă.

„Cardiolife Arad este un centru de intervenţii cardiovasculare privat ce nu are niciun fel de colaborare cu Casa de Asigurări de Sănătate şi nu a beneficiat niciodată de vreo finanţare din această sursă. Obiectivul Cardiolife a fost întotdeauna practica medicală la cele mai înalte standarde de profesionalism pentru a putea oferi calitatea maximă dorită de pacienţii care apelează la serviciile noastre. Activitatea noastră zilnică este dedicată servirii optime a interesului pacientului şi respectă întru totul drepturile fundamentale ale pacientului, standardele de bună practică în domeniu stabilite de societăţile profesionale de profil şi normele de etică şi deontologie medicală. Ca urmare, în peste trei ani de activitate în Arad, Cardiolife Arad a reuşit să îşi creeze o reputaţie solidă şi să beneficieze de încrederea unui mare număr de pacienţi. Colaborarea cu Spitalul Judeţean Arad şi cu Consiliul Judeţean Arad a vizat exclusiv îmbunătăţirea îngrijirii sănătăţii pacientului cu afecţiuni cardiovasculare şi s-a realizat întotdeauna în limite strict legale. Până în acest moment nu avem cunoştinţă ca unitatea noastră sau vreun angajat al său să fie subiectul vreunei anchete sau investigaţii. Vom colabora cu autorităţile oricând ni se va cere acest lucru”, a spus doctorul Dina.17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor