Doi de „Zece” la Definitivat

De Eugen Rogojan
Reactualizat la:
Doi de „Zece” la Definitivat
În ultima zi a lunii aprilie au fost afișate rezultatele Examenului de Definitivat, sesiunea 2017. Peste jumătate din cadrele didactice arădene au promovat.

153 de cadre didactice s-au înscris la Examenul Național pentru definitivare în învățământ, susținut pe 20 aprilie la Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” din Arad. Dintre aceștia, trei au lipsit de la proba scrisă, iar alții 22 s-au retras din examen, rămânând astfel 128 de participanți.

Rezultatul

Rezultatele inițiale au fost afișate pe 25 aprilie, iar în ultima zi a lunii – pe 30 aprilie, au fost afișate și rezultatele finale, după contestații. Aproximativ 66% dintre cadrele didactice participante au reușit să promoveze examenul, pentru acest lucru fiind necesară o notă mai mare de 8. Din totalul de 128 de cadre didactice, 83 au reușit să obțină o notă situată între 8 și 9,99. 42 de cadre didactice nu au reușit să treacă de nota opt, 20 dintre aceștia obținând note situate între 7 și 7,99, alții 22 fiind punctați cu note între 5 și 6,99. O lucrare a fost anulată la Centrul de Evaluare.

Doi de „Zece”

Două cadre didactice din județul Arad au reușit să obțină nota zece la sesiunea 2017 a Examenului Național pentru Definitivare în Învățământ. Cei doi care au reușit performanța unui „zece curat” sunt Szentesi Elena (Maistru instructor Asistență Medicală Generală) și Mihalca Anne-Marie (Limba și literatura română și Matematică – învățământ primar). De partea opusă, cu cea mai mică notă din examen, s-a aflat un candidat ce a obținut nota finală 5.08 (Educație muzicală și studii muzicale teoretice).

Vezi aici rezultatele0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !