Este sau nu legal contractul de salubrizare propus arădenilor?

De Valentin Goran
5Comentarii
Este sau nu legal contractul de salubrizare propus arădenilor?
ULAL Arad a solicitat un răspuns Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) cu privire la Serviciile Comunitare de Utilități Publice pe tema colectării gunoiului în municipiu.

În urma presiunilor efectuate prin mai multe mijloace asupra asociațiilor de proprietari, cu privire la semnarea contractului de prestare a serviciului de salubrizare a localităților, Uniunea Locală a Asociațiilor Locative Arad a solicitat Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) să analizeze acest contract și să se pronunțe cu privire la legalitatea acestuia.

„Aceasta în contextul în care nici în contractul-cadru aprobat de Ordinul nr. 112/2007 și nici în HCL nr. 297/2015, privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare din Municipiul Arad, nu sunt prevăzute obligații ale asociațiilor de proprietari privitoare la organizarea pazei și supravegherii spațiilor de depozitare a deșeurilor”, ne explică Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

De asemenea, ULAL Arad s-a adresat și Instituției Prefectului Arad, care spune Lupșe „în opinia noastră trebuia să se sesizeze la faptul că administratorii de condominii au fost contactați în repetate rânduri pentru semnarea acestor contracte, fiind convocați de instituțiile locale la întâlniri cu firma privată.”



5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor