EUROMASTER a deschis un nou punct de lucru in sistem de franciza in ARAD (P)

Reactualizat la:
EUROMASTER a deschis un nou punct de lucru in sistem de franciza in ARAD (P)
EUROMASTER, reţeaua europeana lider in vanzarea anvelopelor si intretinere autovehicule, a deschis la Arad pe strada Voinicilor zona Micalaca Est un nou punct de lucru în sistem de franciză – EUROMASTER B&T.

Domnul Doru Brancu, director general EUROMASTER B&Ta declarat personal in fata invitatilor parteneri si oficialitatilor participante la eveniment : ‘’ Clientilor nostri din Arad le garantam ca de azi anvelopele lor sunt Pe Maini Bune..’’

Subsidiara 100% a grupului MICHELIN, reţeaua europeana EUROMASTER distribuie 10 mărci de anvelope de la 3 grupuri producatoare, axate pe două directii distincte de utilizare: anvelopele destinate vehiculelor grele (camioane, vehicule agricole, vehicule industriale) şi anvelopele destinate vehiculelor uşoare (autoturisme, 4×4 şi camionete).

EUROMASTER ofera si servicii de intretinere autovehicule şi servicii specializate aferente anvelopelor de camion: recanelare, reşapare, permutare, intervenţie în trafic, gestiune flotă, etc. La sfârşitul anului 2013, rețeaua EUROMASTER era prezentă în 17 țări din Europa, cu 2339 sucursale, din care peste 800 functioneaza în regim de franciză, a vandut peste 9 milioane de anvelope, realizând o cifră de afaceri de 1.832 milioane de euro.

EUROMASTER B&T cu sediul in Timisoara din anul 1991 a ales să colaboreze din anul 2013 cu rețeaua europeana EUROMASTER în regim de franciză.

Din dorinţa de a fi mereu la înălţimea aşteptărilor, EUROMASTER B&T a implementat începând cu anul 2006 un sistem de management al calitătii planificat si documentat in conformitate SR ISO 9001/2001.

2

EUROMASTER B&T pune la dispozitia clientilor sai in acest moment trei puncte de lucru moderne in Arad si Timisoara :

Str. Aristide Demetriade, nr.1/3A, Timisoara, specializat in distributia de anvelope si servicii de întreținere pentru: autoturisme, 4X4 si camionete.

Str. Chimiștilor nr.2, Timișoara, specializat in distributia de anvelope si servicii de întreținere pentru toate tipurile de autoturisme, camioane, tractoare si de uz industrial.

Str. Voinicilor FN, zona Micalaca Est, Arad, specializat in distributia de anvelope si servicii de întreținere pentru toate tipurile de autoturisme, camioane, tractoare si de uz industrial.

Soluţiile performante pe care le ofera EUROMASTER B&T, echipamentele moderne de care dispune, combinate cu experienţa si profesionalismul personalului calificat dupa normele MICHELIN, toate au ca scop satisfacerea deplină a cerinţelor clienţilor sai, persoane fizice sau juridice.