Falcă vrea să treacă stadionul UTA la CNI

De Leo Sfara
Reactualizat la:
6Comentarii
Falcă vrea să treacă stadionul UTA la CNI
Se ştie că – de ceva vreme – primarul Aradului, Gheorghe Falcă tot spune că nu el e de vină pentru întârzierea nejustificată a construirii stadionului „Francisc Neuman”. Între timp, pe fir a intrat Compania Naţională de Investiţii, care s-a obligat să facă lucrări în valoare de 2,5 milioane de lei. Doar că, acum, cele două părţi spun că nu pot lucra una de alta, niciuna dintre ele nefiind în stare să termine lucrarea fără să spună că nu are loc de ceilalţi.

Acum, primarul Falcă vrea să predea stadionul celor de la CNI, pentru modernizare, mai precis gazonul (suprafața de joc) și terenul de sub instalația de nocturnă. Totul pentru a grăbi finalizarea, iar când primăria e gata cu lucrările, CNI să fie și ea gata cu licitația pentru ca apoi să se înceapă urgent lucrările de 2,5 milioane lei. Pentru asta, a promovat un proiect de hotărâre, care va fi supus votului în şedinţa de vineri a Consiliului Local Municipal Arad.

Ce spune primarul

„Ținând cont de necesitatea executării lucrărilor în vederea realizării obiectivului de investiții – Stadion UTA Arad – Extindere tribuna I (nivel 2), modernizare nocturnă și amenajare gazon cu instalație de încălzire și instalație de irigare, propunem predarea amplasamentului constând în teren, situat în Arad, str. Frații Neumann nr. 2, reprezentând stadionul Municipal U.T.A. Arad, înscris în CF 316036, nr. cadastral 316036, cu suprafața de 30.976 mp, către Compania Națională de Investiții – „CNI” – S.A. Având în vedere cele menționate mai sus, consider necesar și oportun promovarea unui proiect de hotărâre în acest sens” – arată Gheorghe Falcă în Expunerea de motive ce însoţeşte proiectul de hotărâre CLM.

Taguri: , , ,


6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor