Fără datorii la AJF Arad!

De Daniel Scridon
Fără datorii la AJF Arad!
Vineri după-amiază, la restaurantul Red-House, s-a desfășurat Adunarea Generală Ordinară anuală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad.


Președintele Adrian Lucaci a prezentat și supus votului Ordinea de zi a Adunării:

1.Constatarea întrunirii cvorumului

2.Aprobarea ordinei de zi

3.Alocuțiunea președintelui

4.Nominalizarea scrutatorilor

5.Desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului verbal

6.Prezentarea Raportului privind activitatea Comitetului Executiv pe perioada parcursă de la ultima Adunare Generală

7.Prezentarea, în sinteză, a situației financiare

8.Afilierea – dezafilierea și suspendarea unor membri

9. Adoptarea Hotărârii Adunării Generale Extraordinare din 11 august 2017.

Într-un discurs de aproape 40 minute, preşedintele Lucaci a expus afiliaţilor situaţia Asociaţiei, progresele făcute în ultimii ani, când de la un AJF intrat în insolvenţă şi ameninţat cu dispariţia din pricina datoriilor lăsate de fostul preşedinte Dorel Cura, s-a ajuns astăzi, să fie considerat unul dintre cele mai prolifice AJF-uri din ţară. Lucaci a insistat şi pe importanţa proiectelor realizate , dar şi cele viitoare.

Secretarul generakl al AJF, Vasile Rad a prezentat raportul privind activitatea Comitetului Executiv, în timp ce contabila AJF, Alina Ţîşcă, a scos în evidenţă faptul că AJF Arad nu mai are datorii.

Din partea Consiliului Județean Arad a fost prezent vicepreşedintele Sergiu Bîlcea, un apropiat al AJ -ului și un iubitor de fotbal, care a detaliat proiectul prin care CJ Arad contribuie în turul acestui campionat la plata baremurilor de arbitraj și observare la meciurile din ligile 4,5 și 6.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !