Felicia Filip: Distincție de onoare pentru o soprană de excepție!

De Valentin Goran
Felicia Filip: Distincție de onoare pentru o soprană de excepție
Felicia Filip: Distincție de onoare pentru o soprană de excepție
Binecunoscuta soprană a primit în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Arad, „Distincția de Onoare a Județului Arad”.

O adevărată ambasadoare a țării noastre, o voce inconfundabilă care a pășit chiar și în domeniul rock-ului (alături de consacrata trupă românească Iris), cu un succes demn de prestanța de care dă dovadă. Soprana Felicia Filip, a primit vineri, 26 iunie, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Arad, „Distincția de Onoare a Județului Arad”. Soprana este fără doar și poate unul dintre românii cei mai talentați care au adus prestigiu țării noastre îndeosebi prin prestațiile susținute în locații exigente precum: Covent Garden – London, Anglia; Wiener Staatsoper – Viena, Austria; Liceo di Barcelona – Barcelona, Spania. Este, în același timp, un artist pentru care relația cu publicul, inclusiv cu publicul mai larg, iubitor de muzică, reprezintă cel mai important lucru. În cuvântarea pe care a susținut-o în fața consilierilor județeni, Felicia Filip a anunțat înființarea la Arad a Clubului Centrului Cultural (CCC), un club care să susțină tinerele talente arădene. „Prin distincția acordată, exprimăm în primul rând prețuirea meritului, faptul că cei mai buni dintre noi trebuie să fie respectați. Oameni ca doamna Felicia Filip reprezintă modele adevărate de profesionalism și umanitate. În al doilea rând, deci, această distincție are o valoare formativă, căci invită la adoptarea acelor modele care pot contribui la bucuria și bunăstarea comunității. Stimată doamnă Felicia Filip, vă felicit pentru toată activitatea pe care o desfășurați și vă asigur de prețuirea mea dincolo de cuvinte”, a declarat Nicolae Ioțcu, președintele Consiliului Județean Arad.

Concert la Arad

Doamna Felicia Filip va susține pentru arădeni, duminică, 28 iunie, orele 20.30 un concert în deschiderea stagiunii Teatrului de Vară din Arad, în compania selectă a baritonului Liviu Holender și a dirijorului Christian Pollak. Concertul va avea loc în grădina Teatrului de Vară de pe strada Barițiu (sediul Centrului Cultural Județean).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !