„Femeia – moda, lectura şi sportul”, în organizarea UVVG

De Daniel Albu
„Femeia – moda, lectura şi sportul”, în organizarea UVVG
Aula „Ştefan Cicio Pop” din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a găzduit, în data de 8 Martie, evenimentul intitulat „Femeia – moda, lectura şi sportul”, dedicat doamnelor şi domnişoarelor din cadrul UVVG.

La manifestare au participat conducerea Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” – prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii şi prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG, decani, cadre didactice şi studenţi.

Lucrările au cuprins sfaturi importante pentru doamne în ceea ce privește dieta, sportul, dar și moda, oferite de două dintre colaboratoarele constante ale Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”: Vali Cioban și Aurelia Gabor, unde moderator a fost conf. univ. dr. Lia Faur.

Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat faptul că „rolul femeii este foarte important, fie că se implică în viața universitară, sport, afaceri, modă, sau în orice domeniu, ea trebuie să știe cum să o facă. Acesta este motivul pentru care am organizat manifestarea, care a fost dedicată tuturor doamnelor şi domnişoarelor din cadrul Universității și partenerelor noastre de gânduri, idei și antreprenoriat, dar și tuturor celor cu care colaborăm”.

Conf. univ. dr. Lia Faur, din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, a declarat că „întrunirea a fost una interactivă, setată pe toate doamnele din sală și a pornit de la subiectul „femeia – moda, lectura și sportul”, direcții care converg spre o femeie frumoasă și sănătoasă din punct de vedere fizic, intelectual și spiritual”. Doamnele prezente, dintre care le amintim pe conf. univ. dr. Camelia Stoian, decanul Facultății de Medicină Dentară și lect. univ. dr. Aurora Lupaș, au subliniat importanța femeii în familie și în cariera profesională.

„Am apreciat întotdeauna activitatea colegelor noastre, a mamelor, a tinerelor care au sprijinit Universitatea noastră, prin foarte multe acțiuni, dar și profesoarele noastre, sau doamnele care lucrează în sistemul auxiliar, care au dat dovadă de multă conştiinciozitate şi au ajutat Universitatea. Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, le-am adus recunoștința noastră, le felicităm călduros și le dorim „La mulți ani!” şi multă sănătate”, a precizat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”.

Manifestarea s-a încheiat cu o surpriză muzicală – minirecital, susţinut de interpretul Tinu Vereşezan și formația sa, oferit de prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !