Finalizarea etapei I la înscrieri în clasa pregătitoare

De Vasile Filip
Finalizarea etapei I la înscrieri în clasa pregătitoare
Pentru anul școlar 2016-2017, numărul total de cereri introduse pentru etapa I este de 3.315. În faza I s-au procesat 2.830 de cereri ale copiilor care aparţin circumscripţiei şcolare, aceşti copii fiind înscrişi conform Calendarului, de către Comisia Naţională în data de 18.03.2016.

În faza a II-a sunt 437 de cereri ale copiilor care s-au înscris într-o altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie. În perioada 22-24 martie 2016 comisia din unitatea de învățământ, pe baza informațiilor din cererile-tip de înscriere și din documentele depuse de părinți, va procesa cele 437 de cereri ale părinților care solicită înscrierea la o altă unitate de învățământ decât școala de circumscripție, pe locurile rămase libere. Admiterea sau respingerea cererilor acestora se realizează la nivelul comisiei de înscriere din unitățile de învățământ, prin aplicarea criteriilor generale și specifice de departajare și validarea de către consiliul de administrație al unității de învățământ a listei candidaților admiși în această fază.

„Pe site-ul IŞJ Arad – ne spune prof. Laura Nădăban, purtător de cuvânt al IŞJ – părinţii pot consulta locurile rămase libere după repartizarea copiilor care aparţin circumscripţiei şcolare”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !