Firmele din Arad, în „arena leilor” cu Marius Ghenea

De Adriana Barbu
Reactualizat la:
3Comentarii
FOTO: Valentin Goran
FOTO: Valentin Goran
Jurnal arădean şi www.aradon.ro le-au oferit partenerilor Inform Media o ofertă ne nerefuzat. Câteva ore despre business de succes cu speakerul Marius Ghenea.

În arenă cu „leul” Marius Ghenea. Aceasta a fost oferta SC Inform Media Press SRL, trustul din care fac parte Jurnal arădean și www.aradon.ro, pentru oamenii de business din Arad, joi, 11 octombrie, de dimineața până după-masa. Ce s-a întâmplat mai exact joi, la Hotel Continental? Cunoscutul speaker și antreprenor Marius Ghenea s-a aflat la Arad la invitația SC Inform Media Press SRL şi le-a vorbit tuturor oamenilor de afaceri interesaţi despre principiile sănătoase de business, adaptate vremurilor în care trăim.
Evenimentul – intitulat sugestiv MediaMax – destinat exclusiv companiilor care activează pe piața locală, a inclus, pe lângă întâlnirea cu reprezentanți ai mediului de afaceri interesați să își promoveze produsele, și un curs de antreprenoriat, marketing și vânzări susținut de Marius Ghenea, cunoscut om de afaceri și antreprenor, co-fondator al Venture Connect, o platformă de sprijin pentru antreprenori de start-up și investitori. Cunoscut publicului larg ca fiind unul dintre „leii” din celebra emisiune „Arena leilor”, Marius Ghenea este implicat și în multe activități educaționale, el find și autorul primei cărți de antreprenoriat din România.

Noua formulă a evenimentului MediaMax a cuprins un mic curs de antreprenoriat, marketing și vânzări, un scurt ghid util oamenilor de afaceri care doresc să își extindă activitatea și să își gestioneze mai bine resursele financiare, pe cele de personal și să își pună mai bine în valoare ideile novatoare pe o piață concurențială puternică. Au fost atinse aspecte precum funcțiile antreprenoriatului, atributele unui antreprenor de succes, nevoia de echipă și rolurile într-o echipă de business. Marius Ghenea a avut o prezentare interesantă și asupra marketingului eficient online și în presa scrisă, subliniind necesitatea ca o firmă să își facă cunoscute produsele în mod constant și eficient, beneficiind de diverse medii de comunicare, prin publicații scrise, online sau audio-vizuale. Nu în ultimul rând, Marius Ghenea s-a referit, din nou, cu explicații clare și concrete, la analiza de fezabilitate și la analiza resurselor de capital necesare, aspecte deosebit de importante pentru o afacere aflată la început de drum ori una care își dorește o dezvoltare de succes a unei afaceri deja începute.

Întrunirea de joi nu a fost o încercare a SC Inform Media Press SRL ci al cincilea an consecutiv în care trustul nostru a gândit și pus pe picioare un eveniment menit să vină în sprijinul mediului de afaceri local, susţinut întotdeauna de speakeri cunoscuți din țară și de peste hotare, totul cu scopul ca oamenii de afaceri locali să-și promoveze cât mai bine și mai eficient produsele.

Ediția din acest an a evenimentului numit MediaMax a avut loc atât în Oradea și Timișoara (pentru partenerii Inform Media de aici), cât și în Arad, aici fiind organizate două sesiuni de două ore, ambele deschise de managerul de publicitate al Jurnal arădean și www.aradon.ro Cristian Sulințan și întreținute cu mult aplomb și cu foarte multe sfaturi pentru afaceri de succes de către business angel-ul Marius Ghenea.

Ofertele noastre de nerefuzat

Participanții la evenimentul MediaMax au avut ocazia să afle direct variantele pe care Inform Media, în cazul nostru prin cel mai bine vândut cotidian local din țară, Jurnal arădean, și cel mai important portal de știri din județ – www.aradon.ro, le pune la dispoziția antreprenorilor activi pe piața locală, astfel încât aceștia să își facă mai bine cunoscute produsele pe care le oferă clienților din domeniile în care activează.
Jurnal arădean și www.aradon.ro și-au trecut joi după-masa în portofoliu încă un eveniment reuşit sub auspiciile Inform Media și promit noi experiențe pentru jucătorii de pe piața locală. În acelaşi timp, partenerii noştri au acumulat noi cunoștinte în domeniul business şi au avut în faţă la final oferta de nerefuzat a Jurnal arădean.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor