Funcţionari din 12 primării din vestul ţării, la Arad

2Comentarii
Funcţionari din 12 primării din vestul ţării, la Arad
Au participat la o întâlnire cu reprezentanții Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.

Primăria Municipiului Arad a fost, vineri, gazda primei întâlniri organizate de Asociaţia Municipiilor din România cu administrațiile municipiilor din zona de Vest și reprezentanții Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.

Funcționarii din departamentele de specialitate ale primăriilor membre ale AMR sucursala Vest (Arad, Hunedoara, Lugoj, Reşiţa, Caransebeş, Deva, Brad, Lupeni, Orăştie, Petroşani, Vulcan şi Timişoara) s-au reunit la Arad pentru a discuta cu reprezentanţii ANAP aspecte tehnice și situații întâmpinate în aplicarea Legii 98/2016 privind achiziţiile publice și a Legii 100/2016 privind concesiunile de lucrări şi concesiunile de servicii, dar și a legislației secundare și terțiare.

Organizarea de întâlniri între specialiştii ANAP şi cei ai primăriilor de municipii a fost propusă în cadrul ultimei şedinte de Comitet Director al AMR, din 6 februarie 2017. AMR a solicitat ANAP colaborarea pentru organizarea unor ample sesiuni de dezbateri pentru îmbunătățirea derulării procesului de achiziţii publice la nivelul municipalităților.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor