Galeria Alfa în „Metamorfoză”

De I.P.
Galeria Alfa în „Metamorfoză”
Expoziţia personală a Inei Pricop, din cadrul „Grupului 21”, la Galeria Alfa, rămâne deschisă până pe 6 noiembrie.

Marţi seara, în Galeria de Artă „Alfa” şi-a făcut loc o altă expoziţie personală din cadrul „Grup21”: „Metamorfoză” semnată de Ina Pricop. În deschidere, Maria Furnea a spus: „Ea este absolventă a Facultăţii de Arte Vizuale din Oradea la secţia Design Vestimentar, a făcut şi un an la Facultatea de Design din Arad, la secţia Design de Produs. Este şi Preşedinta Asociaţiei culturale „Ion Andreescu” din Arad şi are nenumărate expoziţii în ţară şi în străinătate, expoziţii de grup, a participat la mai multe tabere de creaţie în Ungaria, iar aceasta este a 4-a expoziţie personală a ei.”

Zărite de afară, prin geamurile galeriei, lucrările expuse par a fi pete mari de culoare fuzionate, însă, pe cum mă apropii, (re)descopăr încet universul plastic al Inei, unul atent si minuţios construit, atât de minuţios încât îmi dă impresia de imagini document ale metamorfozei. Abilitatea de a combina subtil multiple tehnici de lucru în fiecare tablou, capacitatea de a alterna armonios suprafeţe degajate, aproape de transparenţă cu unele intens vibrate sau reliefate, atenţia deosebită la detalii, sunt atuuri de necontestat ale Inei Pricop. A reuşit cu succes să lase pe pânză impresia de „viu”, de forme în schimbare, de „metamorfoză”.

Expoziţia rămâne deschisă până în data de 6 noiembrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !