Horea Timiş, eliminat din cursa pentru şefia Spitalului Judeţean Arad!

De Diana Dutu
Reactualizat la:
3Comentarii
Horea Timiş, eliminat din cursa pentru şefia Spitalului Judeţean Arad!
Comisia de concurs i-a respins dosarul de participare pe motiv că nu a absolvit cursurile de management sanitar.

A dispărut elementul-surpriză din concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Luni s-a consumat prima etapă – eliminatorie – din concurs: verificarea îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs. Din cei doi candidaţi înscrişi în cursă – dr. Horea Timiş şi ec. Carmen Lucuţa – a mai rămas doar unul: Carmen Lucuţa, actualul manager interimar al spitalului.

„Celălalt candidat nu îndeplinea condiţiile prevăzute de lege pentru a accede în acest post. Nu a făcut dovada că a absolvit nişte cursuri prevăzute de art.176 al.2 din Legea 96/2006, reluate de Ordinul ministrului Sănătăţii 1520/2016 şi care au fost, de altfel, înscrise şi în Regulamentul de organizare a concursului. Sunt nişte cursuri de management sanitar agreate de Ministerul Sănătăţii şi organizate la Şcoala Naţională de Sănătate. El nu avea absolvite aceste cursuri” – a precizat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Mihai Şeran, preşedintele Comisiei de concurs.

Aşadar, Horea Timiş, cel care a realizat strategia de dezvoltare a Spitalului Judeţean Arad, a fost eliminat din cursa care îl putea duce în fotoliul de manager al spitalului. El are la dispoziţie 24 de ore de la data afişării rezultatelor să conteste rezultatul Comisiei de concurs. Termenul expiră marţi, la ora 10.00, dar, din informaţiile noastre, Horea Timiş nu va contesta decizia Comisiei de concurs.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor