Perioada sărbătorilor de iarnă au adus aici circa 3.000 de iubitori ai patinajului. Prin 16 ianuarie era dezghețat de tot şi a stat cam aşa până aproape de sfârşitul lunii ianuarie (28 ianuarie 2014), din cauza vremii care a topit gheaţa. Nici bine nu a fost deschis (28 ianuarie) că pe 10 ianuarie, Primăria Arad anunţă: „Având în vedere prognoza meteo cu temperaturi ridicate pentru întreaga lună februarie, Patinoarul Municipal Arad își încheie activitatea pentru sezonul de iarnă 2013 / 2014”. Punct şi de la capăt. De la capăt, adică cel mai devreme în sezonul de iarnă 2014-2015. Primăria Arad încheie astfel încă un sezon de eşecuri la patinoar şi la acest sport alb. Un sport care pare a nu fi pe gustul arădenilor, chiar dacă în Arad s-a mai deschis un patinoar artificial (cel al Camerei de Comerţ) iar vremea în acest caz nu joacă nici un rol. Undeva sub 50.000 de lei este bilanţul financiar al activităţii patinoarului Municipalităţii în acest sezon. Uşile patinoarului artificial din Subcetate s-au închis, ca atare. Mai rămâne deschis pentru şi aşa puţinii arădeni care iubesc patinoarul doar cel de la Expo Arad. Călătorie plăcută pe gheaţa caldă, vă dorim!
Ii spun adio patinoarului
Arad. Nu a supravieţuit nici două luni. A fost închis cel puţin una din cele nici 8 săptămâni în care a fost pus la dispoziţia arădenilor. E vorba de patinoarul municipalităţii, care pe 15 decembrie 2013 s-a deschis publicului.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
Local
Conducerea filialei judeţene de Cruce Roşie a făcut bilanţul pe 2025 şi le-a mulţumit voluntarilor.
Local
Magia Crăciunului a prins viață alături de copiii din centrele sociale din municipiul Arad.
Evenimente
Recitalurile ceor trei artişti sunt programate în cadrul Târgului de Crăciun de pe Domeniul Regal.
Local
Publicul este invitat pe 19 și 20 decembrie să descopere Grăniceriul „îmbrăcat” în mii de lumini și să trăiască magia sărbătorilor de iarnă, în mediul rural.
Local
Tradiția gastronomică a Aradului cere instrumente pe măsură în bucătărie. De la preparatele tradiționale bănățene până la rețetele moderne din restaurante, un cuțit bun face diferența vizibilă în rezultatul final. Bucătarii arădeni, fie că lucrează acasă sau în localurile din centrul istoric, știu că lama potrivită transformă gătitul într-o plăcere.
Citiți principiile noastre de moderare aici!