Împreună vindecăm rănile unui incendiu! Alătură-te campaniei de reconstrucție a casei arse în Via Carmina!

Reactualizat la:
Împreună vindecăm rănile unui incendiu! Alătură-te campaniei de reconstrucție a casei arse în Via Carmina!
ADVERTORIAL. În urma unui incendiu rănile sunt atât de adânci, încât este nevoie de multă susținere, multă răbdare și suport infinit pentru a alina durerea provocată. După o astfel de tragedie apar multe întrebări, multe regrete, multă neputință, căutăm cauze, dar cel mai important este să rămânem alături de cei care trec prin această situație, ei sunt cei care trebuie să fie obiectivul nostru, ei trebuie să fie protejați și sprijiniți.

Doar pentru o secundă să ne punem în locul lor, puteam fi oricare dintre noi în această situație … în care, în zorii dimineții casa să fie lovită de un trăznet și să ardă cu toată agoniseala, în care să alergi din propria casă ca să scapi cu viață.
Acestă situație ne face să vedem că în viață apar momente de cumpănă și putem oricare dintre noi să fim puși în situația de a pierde totul și de a porni de la zero. Însă, acest început este unul foarte greu, deoarece a survenit brutal …. a căzut ca și un trăznet asupra unei familii, a dus panică în sufletele părinților și a copilului lor, persoane care nu meritau să treacă printr-o astfel de experiență dureroasă. Însă ei ne pot avea pe noi alături, iar noi le putem dărui suportul deplin în a le alina durerea.
Haideți să nu fim nepăsători, să fim alături de ei, cu cât de puțin putem, însă să ne strângem cât de mulți, astfel încât să le readucem în cel mai scurt timp raza de soare în viața lor spulberată de o furtună cruntă.
Dăruind compasiune și ajutor, vom primi la rândul nostru aceleași valori când vom avea nevoie.
Incendiul de luni din cartier, deși a fost intens mediatizat, a adus împreună foarte mulți oameni cu suflet mare, care participă activ la reconstrucția casei.
S-au alăturat campaniei de a reconstrui casa și de a reda încrederea și liniștea familiei greu zdruncinate, de la vecini din cartier, la oameni simpli, la firme colaboratoare pe care le avem, la persoane empatice din oraș care nici măcar nu cunosc familia, dar care le pasă de situațiile de criză prin care trec cei din jurul lor.
S-au strâns materiale de construcții, donații în bani, au participat voluntari, lucru care face ca această situație să fie transformată înspre una care se va rezolva și care ne demostrează tuturor că prin puterea credinței, a comunității din care facem parte, a spiritului civic și social se construiesc începuturi pline de speranță, care vindecă răni adânci.
Adresăm tuturor celor implicați tot respectul cuvenit și îi așteptăm cu toată deschiderea și pe cei care doresc să se implice activ în această campanie. Vă rugăm să transmiteți mai departe acest apel, pentru a putea să ne mobilizăm în cel mai scurt timp să strângem împreună cele necesare până la finalul săptămânii viitoare.
Deși sunt multe persoane care doresc să rămână anomine și care s-au implicat activ în această campanie, dorim să mulțumim din suflet atât lor, cât și vecinilor familiei greu încercate care s-au mobilizat extraordinar și nu în ultimul rând Bisericii Harvest, care conduce acțiunea de voluntariat și de reconstrucție a casei.

Vă reamintim contul iban în care puteți să faceți donații pentru acest caz: RO91RZBR0000060012838451 – Raiffeisen Bank – cont deschis pe numele dl. Adrian Iga.

Vă rugăm pe fiecare dintre dvs. care vrea să ajute cu materiale de construcţii, financiar sau să participe ca și voluntar să luaţi legătura, fie cu secretariatul Bisericii Harvest, la telefon: 0730503819 sau pe adresa de email:secretariat@harvestarad.ro fie cu reprezentantul Via Carmina – Corina Mariș – 0720.000.769.

Fii și tu alături de cei care alungă durerea unui incendiu și redau speranța unui început familiei greu încercate!

Apel lansat de Via Carmina prin Corina Mariș, Manager Marketing