„În campanie, PSD nu a vorbit despre grațiere și amnistie!”

De Daniel Scridon
20Comentarii
„În campanie, PSD nu a vorbit despre grațiere și amnistie!”
© Isabela Rabotka
Isabela Rabotka, vicepreședinte a Curții Naționale de Arbitraj PNL, consideră că acțiunile ministrului de Justiției dovedesc incompetență: „Este inadmisibilă modalitatea în care Guvernul României a ales să utilizeze în interes individual și de grup atributele ce-i revin și desconsideră voința a sute de mii de români.

Partidul Social Democrat se laudă că a fost votat de 3.500.000 oameni, doar că uită să spună că în campania electorală nu au scos nici măcar un cuvânt cu privire la grațiere și amnistie, iar electoratul acestui partid nu a girat o asemenea încălcare gravă a legiilor statului român. Cred că oamenii care acum se regăsesc în stradă merită să li se confere respectul cuvenit de către partidele politice și acesta este momentul de cumpănă în care întreaga clasă politcă trebuie să înțeleagă că prin minciună, înșelătorie, demagogie nu se poate guverna un popor”.

„Mă întreb dacă domnul Iordache e conștient care sunt nevoile reale ale Justiției, dacă știe că există o necesitate acută de suplimentare a posturilor de grefieri în sistem, sau cât de aglomerată este activitatea I.C.C.J și multe altele. Dar pentru a dobândi asemenea cunoștințe trebuia să fi practicat în meseria de jurist și să accepte faptul că simpla calitate de deputat nu este suficientă pentru a înțelege cum funcționează un sistem” a încheiat vicepreședintele Curții Naționale de Arbitraj PNL, Isabela Rabotka.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor