In Via Carmina, copiii au fost sarbatoriti asa cum merita!

Reactualizat la:
In Via Carmina, copiii au fost sarbatoriti asa cum merita!
ADVERTORIAL. Evenimentele pentru copii sunt deja o traditie in Via Carmina, un cartier in care predomina familiile tinere cu copii. Tema evenimentului din luna iunie a fost “Culoarea copilariei”, ziua copiilor fiind sarbatorita cu multe surprize placute pentru cei mici!

“Dupa evenimentul pentru copii de Halloween si primirea lui Mos Craciun, a fost firesc sa sarbatorim si ziua copiilor, mai ales ca avem foarte multi copii aici in Via Carmina. Ne-am straduit sa-i facem pe cei mici sa se simta cat mai bine si cred ca am reusit acest lucru, atmosfera fiind una foarte… galagioasa.”, spune Dorin Cura, Director Marketing Via Carmina.
Spatiul de joaca din apropierea intrarii in cartier a gazduit 150 de familii cu copii, care s-au declarat cu totii foarte incantati de cele 3 tobogane ce le-au stat la dispozitie, cel mai mare, “Tom si Jerry”, cu o inaltime de 10 metri fiind incercat si de unii dintre parinti. Alaturi de acestea, copii s-au distrat cu trambuline, masinute electrice, triciclete, pistoale cu baloane de sapun, creatie de baloane in diferite forme si facepainting.

Atmosfera de buna dispozitie a fost intretinuta de actorii papusari Sorin si Nuti Dorobantu, care au delectat copii cu un spectacol artistic si s-au jucat impreuna cu cei mici. Invitati speciali au fost copiii de la gradinita Happy Kids, care au pregatit un program artistic foarte emotionant, sub coordonarea doamnei Silvia Kis si copiii de la Palatul Copiilor care i-au incantat pe cei prezenti cu dansuri de societate si reprezentatii de canto.

Si pentru ca nu se putea fara dulciuri, copiii au avut la dispozitie un Candy Bar dotat cu specialitati si fructe, inghetata fiind asigurata de cofetaria Dolce Pensieri. Nici parintii nu au fost uitati, preparatele la gratar pregatite de Irish Pub si bauturile racoritoare fiindu-le la indemana.

Echipa Via Carmina multumeste tuturor celor care au participat la acest eveniment, si ii asteapta la urmatoarele evenimente pe care le va organiza in cartier!
www.viacarmina.ro