Încă o surpriză pe drumuri: strada Cloşca, închisă!

De Adriana Barbu
1Comentariu
Încă o surpriză pe drumuri: strada Cloşca, închisă!
© FOTO: J.A.
O nouă demonstraţie că în Arad se lucrează după cum îi taie capul pe constructori, probabil la mica înţelegere cu cei care comandă lucrarea şi fără urmă de grijă pentru locuitorii zonei.

Astăzi, miercuri, 24 august, pe la amiază, strada Cloşca a fost închisă. Pur şi simplu. Nu vă putem spune cu certitudine în ce scop, pentru că nimeni nu ne-a informat ca atare şi pentru că nu există nici măcar un afiş care să indice acest lucru. Stă închisă spre şocul tuturor celor care ar dori să între pe strada cu pricina şi care chiar iau curba pentru a se încadra la dreapta de pe Bulevardul Revoluţiei. Sunt nevoiţi să dea cu spatele… în claxoanele celorlalţi participanţi la trafic. Pentru că nu mai e voie pe aici. Strada a fost, fără justificare oficială, închisă. Câţiva şoferi mai tupeişti s-au gândit să profite din prima zi de surpriza Primăriei Arad (pe semne) şi a constructorului care bănuim noi va executa lucrări de reabilitare, pentru a parca la întâmplare. Dacă astfel de lucrări vor avea loc aici şi dacă nu cumva e vorba de vreo posibilă prăbuşire a vreunei clădiri sau de te mai miri ce.

Singurii care nu contează probabil în întreaga ecuaţie sunt tocmai cei pentru care ar trebui să se facă toate: arădenii simpli. Pe aceştia nimeni nu a catadicsit, într-un mod sau altul, să-i informeze despre ce urmează să se întâmple pe strada Cloşca, cât timp va sta închisă, dacă vor trebui să-şi mute maşinile parcate acolo, cât timp nu vor mai putea intra pe strada cu pricina şi, la final, care va fi rezultatul.

Locuitorii din această zonă nu trebuie să-şi facă griji: nici pe cei din Vlaicu, nici pe cei din Micălaca sau de prin alte zone ale oraşului nu i-a informat nimeni că… aici se lucrează. Nu şi-a cerut nimeni scuze pentru disconfort, nu i-a informat nimeni cât timp se va lucra (în ritmul melcului, ca la noi) şi când va fi gata lucrarea. Despre firma care execută lucrarea, comanda exactă a celor care plătesc pentru ea, nici vorbă. Pentru că suntem în Zilele Aradului, probabil închiderea străzii Cloşca ar trebui privită ca o surpriză.

20160824_142245 20160824_142057 20160824_1421291Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor