Instruiri gratuite pentru aplicarea TVA

De Andreea Pintea
Cu declaraţiile la Fisc FOTO: FAN
Cu declaraţiile la Fisc FOTO: FAN
Contribuabilii arădeni pot participa la sesiuni de instruire gratuite susţinute de specialiştii DGFP.

ARAD. Schimbarea modilităţii de încasare a taxei pe valoarea adăugată a dus la mai multe modificări din Codul Fiscal, iar, pentru ca toţi contribuabilii să ştie cum vor aplica noile prevederi legale, Direcţia Generală a Finanţelor Publice va organiza sesiuni de instruire.

„Prin Ordonanţa Guvernului nr. 15/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal au fost introduse prevederi privind implementarea unui sistem de plată a TVA, la încasarea facturilor, cu intrare în vigoare la data de 1 ianuarie 2013. Având în vedere caracterul de noutate al acestor prevederi s-a considerat necesar să fie luate măsuri suplimentare pentru a aduce la cunoştinţa contribuabililor modul de aplicare a sistemului TVA la încasare.

Specialişti, din cadrul Direcţiei generale a finanţelor publice a judeţului Arad, vor asigura instruirea contribuabililor la sala de conferinţe a CECCAR Arad, situată pe Bld. Revoluţiei nr. 92, în zilele de 27 noiembrie şi 4 decembrie a.c., în intervalul orar 10:00 – 13:00”, a punctat directorul DGFP Arad, Marius Drăgănescu.

Înscriere şi termene

Persoanele vizate pentru participarea la aceste instruiri sunt toţi contribuabilii interesaţi de aplicarea sistemului TVA la încasare, accesul fiind gratuit. Pentru înscriere, contribuabilii trebuie să transmită datele de identificare (nume/denumire, telefon, e-mail) la adresa: asistenta.ar@mfinante.ro. Termenele de înscrie sunt: 26 noiembrie 2012, ora 14.00, pentru evenimentul din data de 27 noiembrie şi 3 decembrie 2012, ora 14.00, pentru evenimentul din data de 4 decembrie.

Inspectie cu minus la buget si TVA

Mai multe ghisee pentru TVA0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !