INTERVIU JA. Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Arad: „Astăzi nu mai vorbim despre „noi” şi „voi” în PNL”

INTERVIU JA. Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Arad: „Astăzi nu mai vorbim despre „noi” şi „voi” în PNL”
© Sergiu Bîlcea
Proaspăt ales preşedinte PNL pe municipiu, Bîlcea crede în proiectul „Arad 2020”

1.JURNAL ARĂDEAN. Domnule Sergiu Bîlcea, ce intenții aveți, în calitatea dvs. de președinte al organizației municipale PNL Arad?

Sergiu Bîlcea. Le mulțumesc celor care au venit să voteze noua conducere a organizației municipale! Au fost aproximativ o mie de arădeni, într-o sală arhiplină, ceea ce reconfirmă forța organizației noastre. Geanina Pistru și Călin Bibarț, în calitate de prim-vicepreședinți, sunt pilonii acestei echipe de conducere. Împreună ne-am propus Proiectul Arad 2020, un proiect administrativ și politic pentru municipiu și județ. El constă în corelarea politicii de investiții pentru obiective majore, între Consiliul Local și Consiliul Județean, câștigarea primăriei municipiului Arad și cel puțin a numărului actual de primării din județ, câștigarea alegerilor europarlamentare și prezidențiale. Pe scurt, ca președinte al PNL la nivelul municipiului, îmi propun să avem performanțe. Sunt un om pragmatic și asta vreau să imprim și organizației PNL.

2.Vă propuneți și o creștere a numărului de membri?

Sergiu Bîlcea.Îmi doresc, în primul rând, ca arădenii să vină înspre noi, convinși de faptul că facem bine ceea ce facem, și la nivel administrativ, și la nivel politic. Muncim în interesul oamenilor şi îmi propun să avem o relație corectă cu arădenii, să fim credibili prin ceea ce facem. Sunt om politic, dar îmi doresc să fac politică prin administraţie, să menţin relaţia cu cetăţenii, să vin în întâmpinarea lor, să răspund solicitărilor. Consider politica un instrument prin care putem realiza proiectele importante pentru Arad şi vreau ca atunci când tragem linie să se vadă rezultate!

3.Este PNL Arad o echipă unită, înaintea alegerilor la organizația județeană?

Sergiu Bîlcea. Da, PNL Arad este o echipă unită! Astăzi, odată cu alegerile la municipiu și județ, am încheiat ciclul de fuziune al celor două partide mari care formează PNL. Nu mai discutăm despre „noi” și „voi”, acum suntem una și aceeași echipă! Avem în echipa noastră primarul și viceprimarul municipiului, președintele Consiliului Județean și cei doi vicepreședinți, primarii unora dintre cele mai importante orașe și comune din județul Arad. Rar am mai avut o astfel de forță la nivelul județului Arad! Asta înseamnă că oamenii apreciază munca depusă. Am avut rezultate, chiar dacă ne-am fi așteptat la mai mult. Dar ne-am fi așteptat la mai mult tocmai fiindcă avem o organizație puternică!

4.Nu putem însă ascunde că sunt și probleme în partid!

Sergiu Bîlcea.Nu sunt probleme mai mari la PNL decât în alte partide! Atâta doar că despre noi se vorbește mai mult, fiindcă reprezentăm mai mult decât celelalte partide, în Arad. Ați văzut, tot ce se spune despre conducerea PNL Arad primește anvergură națională, este de interes, fiindcă avem oameni în primul eșalon al partidului. Nu v-ați întrebat de ce nu se vorbește deloc despre conducerea PSD Arad, nici măcar în municipiu sau în județ, darămite pe plan central? Da, este adevărat că și noi suntem conștienți de limitele noastre, știm că avem lucruri de îmbunătățit, și organizatoric, și comunicațional. Dar am demonstrat și la aceste alegeri că suntem preocupați să imprimăm PNL-ului direcția cea mai bună, am împrospătat echipa de conducere și propunem acel proiect administrativ-politic de la care avem mari așteptări. Sigur, știu că trebuie să comunicăm mai bine cu arădenii, să nu îi lăsăm intoxicați de balivernele PSD. Lucrăm și la asta!

5.Care este mesajul dvs., în calitate de președinte al organizației municipale PNL Arad, pentru arădeni?

Sergiu Bîlcea. Îmi doresc să facem echipă cu toţi arădenii! Muncim pentru arădeni, prin echipa noastră administrativă de la municipiu și din județ. Arădenii au votat PNL la alegerile locale, au încredere în noi. Aducem fonduri europene pentru dezvoltarea Aradului, nu permitem nimănui ca județul nostru să fie lăsat la urmă! Muncim pentru ca Aradul să fie puternic și arădenii respectați. Noi suntem cei care producem dezvoltare, care contribuim substanțial la bugetul de stat, iar acest efort trebuie respectat! JA-M.C.

Îmi doresc să facem echipă cu toţi arădenii! – Sergiu Bîlcea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !