Invitaţie la ciclism şi alergare

De Daniel Scridon
Invitaţie la ciclism şi alergare
Ediţia din acest an a Duatlonului Aradului va avea loc pe 17 iunie. Au început înscrierile.

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, având ca parteneri Asociația Millennium Center, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad și Parcul Natural Lunca Mureșului. Practicarea sportului de către amatori este scopul acestui eveniment ce va avea trei curse disponibile în data de 17 iunie: Duatlonul Verde – 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare; Semimaratonul Verde – 21 km; Crosul Lunca Mureșului – 7 km.

Se pot înscrie la acest eveniment persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 17 iunie 2017 pentru cursele „Duatlonul Verde” și „Crosul Lunca Mureșului”, iar pentru cursa „Semimaratonul Verde” vârsta minimă este de 18 ani împliniţi până la data de 17 iunie 2017.

Pentru toate cursele traseul se poate parcurge individual, iar pentru cursa „Duatlonul Verde” există posibilitatea de a participa în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare şi una pentru ciclism). Înscrierile se pot realiza în perioada 12 aprilie-14 iunie 2017, pe site-ul www.experientamultisport.ro unde se găsesc mai multe detalii cu privire la acest eveniment.

Se vor premia primii trei câştigători la individual feminin şi masculin, dar şi primele trei echipe ce au parcurs traseul în ştafetă, la cursa „Duatlonul Aradului”, respectiv primii trei (feminin şi masculin) aferenţi cursei „Semimaratonul Verde”, proba de 21 km.

Traseul de bicicletă din cadrul acestui eveniment coincide parțial cu traseul de biciclete „Ceala” marcat în teren de către administrația Parcului Natural Lunca Mureșului, iar ruta de alergare este, de asemenea, configurată pe un traseu din zonă.

Din partea Clubului Sportiv Experienţa Multisport se va implica în organizare o echipă formată din peste 50 membri şi voluntari, iar coordonatorul de eveniment este Adrian Glogovețan.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !