Ioana Ciupe Gudiu, numită secretar de stat la Ministerul Muncii

De Adriana Barbu
21Comentarii
Ioana Ciupe Gudiu, numită secretar de stat la Ministerul Muncii
© Ioana Ciupe Gudiu Foto: JA
Numirea tinerei arădence s-a făcut prin ordinul prim-ministrului Viorica Dăncilă, ordin semnat la data de 17 septembrie.

Tânăra arădeancă Ioana Ciupe Gudiu a fost numită, pe 17 septembrie, în funcţia de secretar de stat în Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale. Decizia de numire a tinerei în funcţie a fost semnată de prim-ministrul Viorica Dăncilă, fiind contrasemnată de către secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Dar cine este Ioana Ciupe Gudiu? Numele sigur vă sună cunoscut dat fiind faptul că Ioana este fiica consilierului local municipal Ionel Ciupe. Numai că nu acest fapt a recomandat-o pentru funcţia pe care o ocupă acum la Guvern, ci activitatea derulată până acum de tânăra arădeancă.

În vârstă de 28 de ani, Ioana Ciupe este absolventă a Facultății de Stiințe Politice, Filozofie şi Stiinţe ale Comunicării, la Universitatea de Vest din Timişoara, unde a învăţat în perioada 2009-2012, terminând această facultate ca şefă de promoţie. Călcând pe urmele tatălui său, Ioana Ciupe Gudiu s-a înscris în Partidul Liberal Reformat (PLR). În scurt timp, energia, entuziasmul şi puterea sa de muncă au făcut să fie aleasă ca preşedinte al tinerilor liberali reformaţi, iar ulterior – odată cu transformarea PLR în ALDE – a devenit președinte al tinerilor din ALDE, la nivel național. I-a condus, coordonat și organizat pe tinerii din ALDE până după alegerile parlamentare (acționând în această perioadă mai ales la nivel central).

Pe 17 septembrie, prim-ministrul Viorica Dăncilă a semnat ordinul de numire în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale a tinerei arădence Ioana Ciupe Gudiu.

„Această numire mă onorează și responsabilizează deopotrivă. Am încredere că activitatea mea de aici va contribui în mod pozitiv la realizarea proiectelor şi programelor aflate în atenţia Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale”, ne-a declarat Ioana Ciupe Gudiu legat de numire.21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor