Ion Stan : „nu acceptam Big brother 2” !

De Simion Todoca
Reactualizat la:
Ion Stan : „nu acceptam Big brother 2” !
ARAD.Vicepreşedintele Partidului Noua Republică, Ion Stan, consideră că statul român, începând cu Instituţia Prezidenţială, continuând cu Guvernul şi terminând cu serviciile secrete, nu au dreptul să profite de evenimentele tragice de la Paris pentru a impune controlul total asupra cetăţenilor, prin faimoasa lege „Big Brother 2”.

Nici un cetăţean onest al României nu s-ar împotrivi unei legi care atentează la viaţa personală, dacă acesta ar fi preţul pentru asigurarea securităţii împotriva atentatelor teroriste. Însă, în momentul în care drepturile cetăţeneşti sunt limitate sau chiar suprimate, în numele prevenirii unui pericol iluzoriu, sau la procentaje de sub 1%, se naşte întrebarea dacă nu cumva intenţia este aceea de instaurare a controlului total a individului sau a unui mijloc de coerciţie la îndemâna puterii politice, oricare ar fi ea. Faptul că, în urma atentatelor din Franţa, la interval de câteva ore, se fac presiuni pentru adoptarea legii, nu pentru dezbaterea ei, în ţările Uniunii Europene, are un puternic iz de globalizare. Ca reprezentant al conservatorilor reformişti europeni (AECR) din România- ca vicepreşedinte- şi din Arad – ca preşedinte- nu pot să nu solicit o analiză pertinentă a cauzelor acestui incident istoric, în loc de luarea unor măsuri pripite, care să ne afunde total în marasm, în primul rând social. AECR, marea familie politică europeană din care face parte partidul Noua Republică, se pronunţă ferm împotriva globalizării. Tentativele de „armonizare” a religiilor sunt interpretate ca încălcări şi de o parte şi de cealaltă, iar rezultatele se cuantifică în atentate de genul celor de la Paris.Europa Unită nu are altă şansă decât aceea de Europa naţiunilor, a religiilor, a familiilor doctrinare, nu a globalizării. Pentru că globalizarea nu naşte decât frustări şi reacţii, în cele din urmă, violente, din partea tuturor”, spune Ion Stan.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !