Jandarmii au fost solicitati de 579 de ori prin 112

De Ioana Costas
Jandarmii au fost solicitati de 579 de ori prin 112
A fost un an cu mii de misiuni de asigurare a ordinii publice și cu 579 de solicitări prin numărul 112.

ARAD. Arădenii au sunat de 579 de ori la 112, în 2014, solicitând intervenția jandarmilor în diferite situații, se arată în bilanțul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Potrivit analizei întocmite pe anul trecut, jandarmii arădeni au executat 4.294 de misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări cultural-artistice, religioase sau promoţionale, la manifestări sportive, la manifestări de protest, pe timpul vizitelor oficiale, misiuni de asigurare a ordinii publice la instanţele judecătoreşti și acţiuni de intervenţie. În bilanț se precizează că anul trecut nu au fost situaţii de intervenţie în forţă a jandarmilor pentru restabilirea ordinii publice, executându-se doar acţiuni de intervenţie: 579 misiuni ca urmare a apelurilor prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 și 161 misiuni la alte solicitări telefonice.

Infractori prinși

În ceea ce privește infracțiunile, reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au precizat în cadrul raportului că „pe timpul desfășurării misiunilor de ordine publică, în mod independent, au fost constatate 195 infracțiuni cu 210 autori, iar în misiunile desfășurate în sistem integrat, au fost constatate 143 infracțiuni cu 162 de autori”. Tot pe parcursul anului trecut, jandarmii au depistat 4 urmăriți național, au aplicat 2.400 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 766.608 de lei, au executat 52 de misiuni de executare a mandatelor de aducere, precum şi 56 de măsuri preventive cu interdicţii de a nu părăsi localitatea sau ţara, instituite prin hotărâri ale instanţei de judecată sau ordonanţe ale procurorului.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !